Milionerka
- 1992-01-01
- 1992-01-01
- 83-85715-17-7
- Maria Łobzowska
- romans literatura dla kobiet uczucia
Piękna, młoda Amerykanka - Gladys Forester - córka senatora Kalifornii, dowiaduje się po śmierci ojca o mrocznych faktach z jego przeszłości. W czasie podróży do Europy dziewczyna poznaje młodego architekta, w którym zakochuje się od pierwszego wejrzenia.
Co postanawia Gladys, gdy okazuje się, że ukochany mężczyzna jest synem człowieka, którego zrujnował niegodny postępek jej ojca? Czy wina ojca rozdzieli zakochanych? Czy Hans wybaczy ukochanej? - Odpowiedź na te pytania znajdą Czytelnicy w tej interesującej powieści.