Kołowrót życia tom I

- ezoteryka, senniki, horoskopy
- Wydawnictwo Centrum
- 2010-01-01
- 2010-01-01
- dusza spirytyzm bioenergetyka czakry
Wanda Prątnicka na ponad tysiąc dwustu stronach swojej nowej książki zawartej w trzech tomach wyjaśnia Uniwersalne Prawa rządzące naszym (Wszech)światem. Prawa te mają takie samo zastosowanie w życiu codziennym, jak i wtedy, gdy kierujemy uwagę ku największym koncepcjom rozwoju duchowego. Autorka często porusza kwestie niezwykle skomplikowane i głębokie przedstawiając je w sposób wyjątkowo prosty, co czyni jej dzieło wielce przystępnym nie tylko dla najbardziej wytrawnego znawcy ezoteryki, lecz i dla czytelnika, który nigdy wcześniej nie zajmował się tymi zagadnieniami. Znawca odnajdzie tutaj poprawną interpretację nauk największych Nauczycieli ludzkości, a początkujący pełne prawdy, spokoju i światła wyjaśnienia dotyczące wszystkich zakresów codziennego ludzkiego życia. Książka omawia całokształt tego, co składa się na ludzkie doświadczenie. Porusza w takim samym stopniu kwestie dotyczące przestrzeni fizycznej, jak i światów wyższych - eterycznego, astralnego, mentalnego, przyczynowego i wyższych. Pozycja ta skierowana jest do osób zajmujących się rozwojem duchowym, jak do tych wszystkich, którzy pracują nad nieustannym poprawianiem swojej sytuacji - uczuciowej, emocjonalnej, materialnej, w związkach itd.
Jeżeli czujesz się zagubiony w dzisiejszym świecie,smutny,nie widzisz celu,to ta książka jest jak najbardziej dla Ciebie. Od zawsze interesował mnie temat śmierci i tego Kim Jestem w istocie.Zadając pytania na ten temat,będąc małą dziewczynką,nie uzyskałam odpowiedzi,które tak mnie dręczyły.Temat śmierci pozostał we mnie,tylko że ukryłam go głęboko w sobie i przez całe życie szukałam kogoś ,kto by mi odpowiedział na nie.Niestety nikt taki się nie pojawił.Do czasu,gdy trafiłam na tą książkę.Otrzymałam jakże wyczekiwane odpowiedzi na moje pytania ,a nawet dużo więcej.Bardzo się cieszę,że nareszcie wiem.Autorka wspaniale przedstawiła całe nasze ziemskie życie,nasze ciała,istotę.Jest to napisane prostym,zrozumiałym językiem.Jeśli szukacie odpowiedzi,to być może tak jak ja właśnie tu je znajdziecie.
więcej Pokaż mimo toWspaniała książka dla osób zainteresowanych rozwojem osobistym i duchowym, wręcz lektura obowiązkowa. Moja przygoda z odkrywaniem prawdy o sobie i otaczającej mnie rzeczywistości zaczęła się właśnie o tej serii. Strzał w 10. Mnóstwo konkretnej wiedzy. Polecam!!
www.twojekronikiakaszy.pl
FB: Centrum Rozwoju Przestrzeni Serca
Pokaż mimo towww.twojekronikiakaszy.pl
FB: Centrum Rozwoju Przestrzeni Serca
Dzięki książkom Pani Wandy całkowicie zmieniło się moje podejście do życia. Teraz wiem, że to ja kieruje własnym życiem i nie ma tu miejsca na żadne przypadki, że za wszystkie sukcesy, małe i duże jak i porażki ja jestem odpowiedzialna a nie los. To ja podświadomie martwiąc się czy obawiając przyciągam to czego chcę uniknąć. W tej chwili staram się myśleć jedynie pozytywnie i widzę że to się sprawdza. :)
więcej Pokaż mimo toZmienia podejście do doczesnego świata...
Zmienia podejście do doczesnego świata...
Pokaż mimo toJęzykowo książka średnia, wszak nie o język i styl tu chodzi, a raczej o treść.A zasób "wiedzy", sama nie wiem, pewne fragmenty jakby oczywiste, a inne zupełnie odjazdowe. Jednak uważam, że warto przeczytać.
Pokaż mimo toTo jest tak inna książka, że ciężko jest nią ocenić. Wiedza w niej zawarta jest tak nowa, daje inne spojrzenie na otaczający nas świat.
Pokaż mimo toBardzo ważna książka w drodze do samoświadomości. Polecam.
Bardzo ważna książka w drodze do samoświadomości. Polecam.