128 str.
- angielski
- Newport House
- poradniki
- angielski
In a little more than 100 pages, Dr. Alan Francis distills years of research and thousands of interviews to reveal the most comprehensive understanding of men's knowledge and understanding of the opposite sex in Everything Men Know About Women.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [115]
Widzę, że wystawiający opinie tak samo dowcipkujący jak autor "książki". Bardziej od tego performansu zabawniejsza jest estymowana ilość czasu potrzebna na przeczytanie, to mnie naprawdę rozbawiło.
Pokaż mimo toSzkoda papieru, jedyneczka.
UWAGA SPOILER: Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna....
więcejOtwiera oczy na istotne aspekty. Bez wątpienia do niej wrócę.
Pokaż mimo toCiekawa, zaskakująca i niezbyt duża objętościowo ;)
Pokaż mimo toale śmieszne, zmarnowałem 10zł
Pokaż mimo toNic nie zrozumiałem.
Pokaż mimo toTo będzie moja najkrótsza recenzja, jak sięgniecie po książkę zrozumiecie dlaczego:) Zachęcająca okładka, a w środku niezłe zaskoczenie – myślę, że dla każdego z was! Tyle miejsc na własne przemyślenia nigdy nie widziałam- naprawdę. Autor twierdzi w niej, że wiedza płci brzydszej jest znikoma na temat potrzeb i wszystkiego związanego z płcią piękną i przekonuje o tym przez...
więcejW liceum taki prezent otrzymali od nas koledzy z klasy, trochę uzupełniłyśmy "wiedzę" z książki własnymi pomysłami ;)
Pokaż mimo toKsiążkę miałam okazję "przeczytać" w ubiegłym roku nim podarowałam ją w prezencie i zdecydowanie jest przeznaczona dla Panów mających poczucie humoru :). W książce mężczyźni znajdą miejsce na umieszczenie swych notatek, spostrzeżeń i złotych myśli :D.
więcejMyślę że autor mógł zawrzeć jeszcze "trochę" wyników swych badań bo mężczyźni (nie wszyscy) jednak coś tam wiedzą o nas -...
nie polecam , puste strony