2012 i Przyszłość Ziemi
- 2011-01-01
- 978-83-932964-0-8
- Anna Kubicka
- rok 2012
Dzień 21 grudnia 2012 roku jest końcem astronomicznego okresu, który trwał przez 26 000 lat, i jednocześnie początkiem nowej ery. Lady Gaia, istota światła odpowiedzialna za rozwój Ziemi, zdecydowała, że Ziemia musi dostąpić oświecenia.
Informacje zawarte w książce "2012 i Przyszłość Ziemi" pomogą zrozumieć starożytne przepowiednie na temat roku 2012. Zyskasz perspektywę tego, co prawdopodobnie wtedy się wydarzy. Książka opisuje też spektakularne zmiany, jakie dokonają się na całym świecie w czasie najbliższych dwudziestu lat. Przy wsparciu Aniołów i Oświeconych Mistrzów, Diana Cooper przedstawia prognozy dotyczące Ziemi aż do roku 2032. Dzięki lekturze poznasz koncepcję złotych miast, które powstaną na Ziemi i zaoferują nam życie w energii piątego wymiaru.
Zawarte w tej książce ćwiczenia, wizualizacje i wskazówki Aniołów pomogą ci przygotować się na rok 2012 oraz na to, co przyniesie przyszłość.
Rok 2012 niesie dla nas nowe wyzwania i możliwości. Część z nich przy wsparciu Aniołów i Oświeconych Mistrzów spisała Diana Cooper w swojej książce "2012 i Przyszłość Ziemi". Przytacza w książce starożytne przepowiednie na rok 2012 i opisuje przemiany, jakie mają mieć miejsce w okresie przejściowym, aż do 2032 roku: otwarcie kosmicznych portali, oczyszczanie planety, prognozy dla każdego kontynentu. Przedstawia koncepcję złotych miast, które powstaną na Ziemi i zaoferują nam życie w energii piątego wymiaru.
"Nie mogę doczekać się najbliższych dwudziestu lat. Uważam, że wspaniale jest mieć możliwość uczestniczenia w niewyobrażalnych zmianach, jakie będą miały miejsce". Diana Cooper
Czytając słowa Autorki, łatwo zarazić się jej entuzjazmem i nadzieją na przyszłość. Dużym plusem każdej z książek Diany Cooper jest ogromna ilość praktycznych ćwiczeń, opisów medytacji i afirmacji. Rozwijają one duchowo nie tylko osobę je praktykującą, pokazują również, jak przekazywać uzdrawiające energie dla dobra innych ludzi i naszej planety. A więc...
Czy jesteś gotowy na wydarzenia, jakie przyniesie rok 2012?
Diana Cooper opisuje zmiany, jakie dokonają się na całym świecie aż do roku 2032. Autorka podaje przykłady i metody pracy z energią w celu przygotowania się do nadchodzącej epoki Złotego Wieku. Czytelnik ma do dyspozycji wiele ćwiczeń, medytacji, wizualizacji i afirmacji, które wspomagają rozwój duchowy.
Przeczytałem ją kilka lat temu.
Ogólnie nie poleciłbym tej książki osobom interesującym się transformacją roku 2012.
Przeczytałem ją kilka lat temu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW większości zawiera informacje wyssane z palca, które odbiegają od wielu starożytnych proroctw. W zasadzie wiedza w książce oparta jest o channeling z niejakim "Kumeka".
Niektórzy mogą nie wierzyć.
Inni jeszcze mogą powiedzieć, że to stek bzdur.
Ja powiem...
Świetna okładka, a jeszcze lepsza jak książeczkę trzyma się w rękach. :)
Ciekawe ćwiczenia - wizualizacje, medytacje...
Książka jest dla osób otwartych na nowe duchowe doznania - to na pewno.
Miejmy nadzieje, że przyszłość będzie taka świetlista jak w książce. ;)
Niektórzy mogą nie wierzyć.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toInni jeszcze mogą powiedzieć, że to stek bzdur.
Ja powiem...
Świetna okładka, a jeszcze lepsza jak książeczkę trzyma się w rękach. :)
Ciekawe ćwiczenia - wizualizacje, medytacje...
Książka jest dla osób otwartych na nowe duchowe doznania - to na pewno.
Miejmy nadzieje, że przyszłość będzie taka świetlista jak w książce. ;)