Kuchnia francuska

Maria IwaszkiewiczStanisław Włodek kulinaria, przepisy kulinarne 97 str.
Data wydania:
1976-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1976-01-01
Liczba stron:
97
Język:
polski
Seria:
Kuchnie różnych narodów
Wydawnictwo:
Krajowa Agencja Wydawnicza
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tagi:
kuchnia francuska gotowanie


Data wydania:
1976-01-01
Liczba stron:
97
Język:
polski
Seria:
Kuchnie różnych narodów
Wydawnictwo:
Krajowa Agencja Wydawnicza
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tagi:
kuchnia francuska gotowanie

Średnia ocen
6,0 / 10
4 ocen 1 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Kup książkę

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama

Książki autora

Okładka książki Zeszyty Literackie nr 144 / 2018 Irena Grudzińska-Gross, Benedetta Craveri, Zbigniew Herbert, Czesław Miłosz, Tomasz Łubieński, Josif Brodski, Adam Zagajewski, Roberto Salvadori, Piotr Matywiecki, Barbara Toruńczyk, Ewa Kuryluk, Tomasz Różycki, Claudio Magris, Anna Piwkowska, Wojciech Karpiński, Paweł Muratow, Giuseppe Tomasi di Lampedusa, Józef Czapski, Karol Berger, Marci Shore, Piotr Mitzner, Tomas Venclova, Maria Iwaszkiewicz, Adam Szczuciński, Redakcja kwartaln. Zeszyty Literackie, Michał Szymański, Anna Arno, Maciej Miłkowski, Szymon Żuchowski, Snyder Timothy, Harry hrabia Kessler
0,0
Zeszyty Litera... Irena Grudzińska-Gr...
Okładka książki Zeszyty Literackie nr 143 Adam Michnik, Paweł Huelle, Sándor Márai, Adam Zagajewski, Roberto Salvadori, Mariusz Wilk, Krzysztof Lisowski, Ewa Lipska, Tomasz Różycki, Anna Piwkowska, Wojciech Karpiński, Józef Czapski, Marci Shore, Ewa Bieńkowska, Jerzy Illg, Eugeniusz Tkaczyszyn-Dycki, Maciej Melecki, Paweł Hertz, Maria Iwaszkiewicz, Giorgio Bassani, Adam Szczuciński, Redakcja kwartaln. Zeszyty Literackie, Mirosław Dzień, Katarzyna Zechenter, Szymon Żuchowski, Jakub Dolatowski, Snyder Timothy
6,0
Zeszyty Litera... Adam Michnik, Paweł...
Okładka książki Zeszyty Literackie nr 142 Andrzej Friszke, Czesław Miłosz, Adam Zagajewski, Jarosław Iwaszkiewicz, Mariusz Wilk, Marek Zagańczyk, Tomasz Różycki, Claudio Magris, Nicolas Bouvier, Wojciech Karpiński, Paweł Muratow, Joanna Olczak-Ronikier, Ewa Bieńkowska, Eugeniusz Tkaczyszyn-Dycki, Piotr Mitzner, Wojciech Kass, Joseph Roth, Maria Iwaszkiewicz, Adam Szczuciński, Redakcja kwartaln. Zeszyty Literackie, Anna Arno, Szymon Żuchowski
6,0
Zeszyty Litera... Andrzej Friszke, Cz...
Okładka książki Spotkać Iwaszkiewicza Maria Iwaszkiewicz, Ludwika Włodek, Wiesław Kępiński, Anna Król
6,1
Spotkać Iwaszk... Maria Iwaszkiewicz,...
Reklama

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
6,0 / 10
4 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinie [1]

Sortuj:
7075
3047

Na półkach: , ,

Przepisy faktycznie są z tradycyjnej kuchni francuskiej, ale - niestety! - część składników nawet dziś trudno dostać na naszym rynku. Można je zastąpić czymś podobnym, ale to już nie to samo:).

Część receptur jest bardzo pracochłonna, ale niektóre dania można przyrządzić szybko i tanio, zwłaszcza zupy warzywne i przystawki.

Większość przepisów to zdrowe, lekkostrawne...

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Książka na półkach

  • Przeczytane
    8
  • Posiadam
    7
  • Chcę przeczytać
    3
  • Przeczytane dawno temu
    1
  • Kuchnia
    1
  • Wracam
    1
  • Posiadam i Chcę przeczytać
    1
  • Literatura polska 🇵🇱
    1
  • Kulinarne 🍹
    1
  • 1 psychologia
    1

Reklama

Reklama
Reklama

Tu pojawią się rekomendacje dla ciebie

Aby zobaczyć rekomendacje oceń 20 książek w serwisie

Oceń

Wypożycz z biblioteki

Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia francuska


Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd