Naprzód w przeszłość!

Okładka książki Naprzód w przeszłość! Vadim Zeland
Okładka książki Naprzód w przeszłość!
Vadim Zeland Wydawnictwo: Hartigrama Cykl: Transerfing rzeczywistości (tom 3) poradniki
poradniki
Transerfing rzeczywistości (tom 3)
Wydawnictwo:
Hartigrama
2009-10-01
2009-10-01
Marcin Pracki

Patronaty LC

Książki autora

🌟🌌 NAPRZÓD W PRZESZŁOŚĆ! 🌌🌟 Jak przywrócić szczęście z przeszłości?

Świat to zwierciadło, które odbija Twoją rzeczywistość - to fakt! To Ty modelujesz swoje życie, a świat posłusznie to odzwierciedla. Jeśli widzisz go jako nieprzychylny i trudny, będzie właśnie taki. Ale jeśli przyjmiesz pozytywne podejście i wierzyć w dobro, świat Cię obdarzy korzyściami!

Nie wierzysz? Vadim Zeland udowadnia, że to możliwe! Przedstawia szereg zasad, które pomogą Ci czerpać z życia same korzyści. Zacznij od wzmocnienia ochronnej powłoki biopola i obrony przed wampirami energetycznymi, by uniknąć chorób i poprawić zdrowie.

Następnie odkryj tajemnice prawidłowych relacji międzyludzkich, stosując się do zasad "frailingu". Twoje kontakty z przyjaciółmi, rodziną i sąsiadami poprawią się nie do poznania!

A teraz przyszedł czas na "naprzód krok w przeszłość" - do tych pięknych, szczęśliwych chwil, które wspominasz z sentymentem i łezką w oku. Zasady TRANSERFINGU pozwolą Ci przywrócić to, co najlepsze z przeszłości i uczynić je częścią teraźniejszości.

W trzecim tomie odkryjesz tajniki energii w ciele i nauczysz się skutecznie zwiększać ilość przepływającej przez nie wolnej energii. Przezwyciężysz ważność, która często staje na drodze do sukcesu i szczęścia, i dowiesz się, jak koordynować swoje cele w harmonii z rzeczywistością.

Po lekturze tej części będziesz gotów/a zastosować TRANSERFING w życiu codziennym i dokonywać prawdziwych przemian. Przywróć szczęście z przeszłości i skorzystaj z mocy Transerfingu, by kroczyć pewnie ku lepszemu życiu!

#Transerfing #TransformacjaŻycia #SzczęścieZPrzeszłości #OdnajdźWewnętrznySpokój #RelacjeMiędzyludzkie #MocEnergii #PrzemianyŻyciowe #ZmianaPerspektywy #PodążajZaMarzeniami #NaprzódKrokWPrzeszłość

🌟🌌 NAPRZÓD W PRZESZŁOŚĆ! 🌌🌟 Jak przywrócić szczęście z przeszłości?

Nie wierzysz?...

Bardzo ciekawa, lepsza od 2 tomu. Dużo konkretów i przykładów

Bardzo ciekawa, lepsza od 2 tomu. Dużo konkretów i przykładów

Na półkach: , , , ,

W trzecim tomie dowiadujemy się podstawowych informacji na temat energii w ciele oraz poznajemy technikę, dzięki której możemy skutecznie zwiększyć ilość przepływającej przez nasze ciała wolnej energii, niezbędnej do skutecznego zastosowania Transerfingu. Poza tym poznajemy pojęcie ważności, która jest w zasadzie największą ludzką przeszkodą na drodze do realizacji swoich celów, w kontaktach międzyludzkich i ogólnie byciu szczęśliwym. Zasada koordynacji ważności w bardzo prosty sposób mówi nam jak sobie z nią radzić, by podążać swoją wymarzoną ścieżką, podczas gdy wahadła atakują nas ze wszystkich stron.
Po przeczytaniu tej części można już bardzo prosto i ze 100% powodzeniem stosować Transerfing w życiu codziennym i dokonywać w nim prawdziwych cudów.

Nie jest to łatwy tom, ale znając poprzednie - zdecydowanie warto go przeczytać. Wiele cennych informacji, trochę może mało przykładów, ale za to kilka ćwiczeń. Sama końcówka bardzo do mnie przemówiła.

Wszystko w książce jest prawdą, czytam ją tylko i wyłącznie po to, żeby potwierdzić własne doświadczenie i uporządkować je, plus upewnić się, że totalnie nie zgłupiałam. W książce przedstawiono kilka praktycznych ćwiczeń, które działają. Sądzę, że fizycznie i pod względem przekazu trafi do tych, którzy mają na nią natrafić, reszta nic z niej nie skuma, i dobrze ;). W każdym razie, polecam, choć to i tak nic nie da ;))

Świetna pozycja która dodatkowo wyjaśnia jak zabezpieczyć się przed wampiryzmem energetycznym.Opis energetyki i potoków w naszym cielę przedstawia to co zawarte w systemie Deir. Poza tym jest to kolejna książka , która świetnie uzupełnia znaczenie kart Tarota Przestrzeni.
Dla mnie genialna :)

Dla mnie genialna :)