forum Oficjalne Aktualności

Zostań recenzentem książki „Plac Leńskiego”

LubimyCzytać
utworzył 13.07.2021 o 11:01

Zostań jedną z dwudziestu osób spośród użytkowników portalu lubimyczytać.pl, które będą miały szansę poznać jeszcze przed premierą i zrecenzować powieść „Plac Leńskiego” Daniela Wyszogrodzkiego. To opowieść o dorastaniu w czasach PRL – w świecie pełnym absurdów i ograniczeń, który dla dziecka i tak pozostaje fascynujący.

Zobacz pełną treść

odpowiedzi [14]

Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Sortuj:
LubimyCzytać 13.07.2021 14:01
Administrator

Zapraszamy do dyskusji.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
nosek 13.07.2021 16:19
Czytelniczka

Świetna pozycja :) chciałabym przeczytać i skonfrontować z opowieściami rodziców i dziadków. 😎do dziś dnia wiele rzeczy mnie zadziwia, śmieszy, a czasem też smuci

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
jousna 13.07.2021 18:59
Czytelniczka

Też bym chętnie przeczytała i wróciła wspomnieniami do czasów dzieciństwa :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Anna-Maria 13.07.2021 19:15
Czytelniczka

Ten okres to czasy mojego wczesnego dzieciństwa. Chętnie bym przeczytała, bo zapowiada się ciekawie. 

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
jousna 13.07.2021 19:59
Czytelniczka

To tak jak u mnie :)
Jestem ciekawa jak wypadłoby porównanie skrawków wspomnień z tego okresu z rzeczywistością opisaną przez Daniela Wyszogrodzkiego

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Myszka 14.07.2021 08:09
Czytelniczka

To są czasy mojego dzieciństwa i młodości, może być ciekawa książka.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 14.07.2021 08:56
Czytelniczka

Chętnie skonfrontuję wspomnienia :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Misiowe_czytanie 14.07.2021 20:27
Czytelniczka

Książka trafia na moją listę "must read" 

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 15.07.2021 15:08
Czytelniczka

Miła wiadomość. Książka w drodze! :))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
nosek 21.07.2021 11:03
Czytelniczka

Czy otrzymałaś może już swój egzemplarz ? Niestety do mnie jeszcze nie dotarł, a odpowiedź dostałam pozytywną :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
jousna 21.07.2021 12:01
Czytelniczka

U mnie kurier był przed chwilą. Książka pokaźnych rozmiarów, będzie co czytać przez długie godziny :)
Dostałam też mały, ale bardzo sympatyczny gadżet. Miłej lektury życzę :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 21.07.2021 12:13
Czytelniczka

Otrzymałam przed chwilą z małą niespodzianką w środku :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
nosek 22.07.2021 11:59
Czytelniczka

Faktycznie dzisiaj przyszła i do mnie :) niespodzianka super, taka zaskakująca i klimatyczna !  😍

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Anna-Maria 15.07.2021 20:12
Czytelniczka

Czekam na swój egzemplarz recenzencki. Ależ się cieszę! 

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Reklama
zgłoś błąd