forum Oficjalne Aktualności

Zostań recenzentem książki „Porzucona narzeczona” Magdaleny Krauze

LubimyCzytać
utworzył 12.05.2021 o 13:18

Zostań jednym z pierwszych recenzentów nowej miłosnej powieści „Porzucona narzeczona”. Jeśli lubisz film „Cztery wesela i pogrzeb” i miłosne historie, z zaskakującymi i całkiem zabawnymi zwrotami akcji, czeka Cię naprawdę przyjemna lektura. 

Zobacz pełną treść

odpowiedzi [30]

Aby napisać wiadomość zaloguj się
Sortuj:
mysilicielka 17.05.2021 12:16
Czytelniczka

Zgłoszenie wysłane :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 20.05.2021 15:47
Czytelniczka

Nie udało się tym razem. Szkoda :( A co u Was? Komu można gratulować?

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
booksbybookaholic 20.05.2021 18:03
Czytelniczka

A dostałaś mail odmowny? Czy brak jakiejkolwiek wiadomości? Pytam, bo zastanawiam się, czy tracić nadzieję, czy może taka jeszcze jest😅

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 20.05.2021 19:42
Czytelniczka

Dostałam mail odmowny.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
booksbybookaholic 21.05.2021 10:13
Czytelniczka

Dziękuję za odpowiedź. Sama niestety nie dostałam żadnej wiadomości i zastanawiam się, czy jest jeszcze szansa, czy też po prostu mój mail zgubił się wśród innych zgłoszeń i nie dostanę już odpowiedzi.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 21.05.2021 10:52
Czytelniczka

Zawsze trzeba mieć nadzieję :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 21.05.2021 12:00
Czytelniczka

Odpowiedzi mają być wysyłane bodajże do 24 maja, zatem jest jeszcze szansa. Sama często nie wygrałam, ale zawsze myślę sobie tak: będą jeszcze inne, równie wspaniałe książki:))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
FioletowaRóża 20.05.2021 16:20
Czytelniczka

A ja właśnie zostałam wybrana:))))) Marzyłam o tej książce do potęgi osiemnastej, dlatego moja radość jest niewyobrażalna. Ten tydzień był dla mnie wyjątkowo udany, wygrałam też... 50 złotych w zdrapkę:) Niby niewiele, a ucieszyłam się bardzo:)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
wesolamamusia 20.05.2021 18:38
Czytelniczka

Gratuluję i życzę ciekawej lektury ;) Ja też będę ją czytała :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 20.05.2021 18:39
Czytelniczka

Dziękuję:)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Anna-Maria 20.05.2021 17:09
Czytelniczka

Ja też należę do grona szczęśliwców. To będzie moje pierwsze zetknięcie z książką M. Krauze. Przeczytałam kilka opinii i doszłam do wniosku, że powinna mi się spodobać. Gratuluję pozostałym recenzentom.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Basia 20.05.2021 17:25
Czytelniczka

Gratuluję zwycięzcom :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
wesolamamusia 20.05.2021 18:38
Czytelniczka

Również gratuluję ;)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 20.05.2021 18:40
Czytelniczka

W moim przypadku będzie to druga książka autorki. Pierwsza bardzo mi się podobała, dlatego też się zgłosiłam.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
wesolamamusia 20.05.2021 18:40
Czytelniczka

Dostałam wiadomość, że mogę się cieszyć :) Też ją przeczytam :) Jestem jej mega ciekawa :) Gratulacje dla wszystkich !!!

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Izzi 20.05.2021 22:54
Czytelniczka

Udało mi się !!! Jestem recenzentką.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
visa77 21.05.2021 14:11
Czytelniczka

Gratuluję wszystkim recenzentom :) z pewnością warto przeczytać tę książkę. Polecam też pozostałe książki p. Magdy.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 24.05.2021 15:05
Czytelniczka

Przed sekundą dostałam książkę od kuriera, w dodatku w krwistoczerwonej kopercie. Wieczorem zacznie się czytanie:)))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Reklama
zgłoś błąd