forum Oficjalne Aktualności

Zostań recenzentką / recenzentem książki „Najlepsze przed nami” Zuzy Kordel

LubimyCzytać
utworzył 16.03.2021 o 10:34

Zapraszamy do wzięcia udziału w akcji recenzenckiej, którą wydawnictwo Chilli Books przygotowało specjalnie dla użytkowników portalu lubimyczytać.pl. Mamy dla was 30 egzemplarzy debiutanckiej powieści Zuzy Kordel „Najlepsze przed nami”, którą będziecie mieli okazję przeczytać i zrecenzować przedpremierowo.

Zobacz pełną treść

odpowiedzi [25]

Aby napisać wiadomość zaloguj się
Sortuj:
LubimyCzytać 16.03.2021 10:34
Czytelnik

Zapraszamy do dyskusji.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Morella 16.03.2021 11:41
Czytelnik

Zgłoszenie wysłane! :) Powodzenia wszystkim życzę:)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Gerbera41 16.03.2021 13:43
Czytelnik

I ja się zgłosiłam do recenzji📖😉

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Reklama
FioletowaRóża 16.03.2021 13:57
Czytelnik

Zgłosiłam się i ja:)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Patrycja 16.03.2021 14:38
Czytelnik

Czy jest jakiś konkretny termin na przeczytanie książki?

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 16.03.2021 15:02
Czytelnik

Zwykle nie ma, ale uważam, że im szybciej zamieści się swoją recenzję, tym lepiej. Wzięcie udziału w takim konkursie musi iść w parze z uczciwością. Ja dostaję ciekawą książkę, zatem odwdzięczam się szybszą recenzją. Przynajmniej ja tak o tym myślę.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Canis_Luna 16.03.2021 15:24
Czytelnik

To nie zawsze możliwe, zwłaszcza jeśli czyta się wolno, ma się mnóstwo innych obowiązków lub tak jak w moim przypadku "stos hańby" rośnie zamiast maleć. Zamieszczenie recenzji po dłuższym czasie chyba też jest dopuszczalne i nie urąga uczciwości. Wszak w życiu są różne sytuacje i nie zawsze można sobie pozwolić na relaks z książką.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Patrycja 16.03.2021 18:27
Czytelnik

Pytam ponieważ czasem wydawnictwo daje dwa tygodnie na zrecenzowanie książki, więc mogłabym się nie wyrobić w terminie, a mam trochę obowiązków i innych zobowiązań, natomiast chętnie bym się zgłosiła, ponieważ lubię książki Pani Magdy i jestem ciekawa stylu jej córki.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 16.03.2021 19:59
Czytelnik

To może warto zapytać, czy jest możliwość późniejszej oceny? Po prostu uważam, że jeśli się z czymś nie wyrobię, wówczas nie biorę udziału. Tak jest chyba lepiej dla obu stron- niemniej jednak życzę powodzenia:))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Patrycja 16.03.2021 23:12
Czytelnik

Z obawy, że się nie wyrobię nie zgłosiłam się, tylko zadałam pytanie, ale dziękuję i życzę powodzenia.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Canis_Luna 17.03.2021 16:46
Czytelnik

Życie nie jest aż tak przewidywalne i czarno białe, żeby wiedzieć z góry czy się wyrobi z recenzją czy nie :) ale każdy uważa inaczej. Ja jestem zdania, że jak napiszę recenzję w późniejszym terminie to nie znaczy, że nie dotrzymałam warunków, bo różne są sytuacje. A na LC nie widziałam nigdy chyba określonych deadline'ów na napisanie. Szczerze mówiąc to nawet zazdroszczę...

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post więcej
Patrycja 17.03.2021 20:47
Czytelnik

Canis_Luna zgadzam się. Poza tym LC też nigdy nie narzucało terminu, natomiast zdarza się, że wydawnictwo, które wysyła książkę prosi o wystawienie recenzji w konkretnym terminie, a to zdaje się jest nowe wydawnictwo. Pozdrawiam

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Agnieszka 17.03.2021 08:17
Czytelnik

A jak ktoś w międzyczasie czyta coś innego i recenzję zamieści później, to nie jest uczciwy? Nie przesadzajmy. To nie jest czytanie "na wyścigi" czy pod presją, bo takie czytanie żadnej przyjemności nie daje i pewnie dlatego wydawnictwa nie określają terminu. Ważne aby wywiązać się ze zobowiązania jakim jest napisanie recenzji, ale bez presji, że "już, natychmiast"....

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post więcej
FioletowaRóża 17.03.2021 09:10
Czytelnik

Ważne, żeby wziąć udział w temacie, który się lubi i raczej nas zaciekawi, by była z tego radość, a może nawet chęć powrotu do powieści czy do dalszego zapoznania się z twórczością konkretnego pisarza:) Oby każdy się tu cieszył, zwłaszcza w tym dziwnym czasie...

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Agnieszka 17.03.2021 09:38
Czytelnik

Ja kilka razy miałam tak, że zgłosiłam się do recenzowania, a potem żałowałam, bo męczyłam się strasznie czytając taką a nie inną książkę. Dlatego teraz wybieram tylko takie, które rzeczywiście wydają mi się intersujące

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 17.03.2021 10:05
Czytelnik

Ja najmilej wspominam recenzję książek pań Kołakowskiej i Karpińskiej, bo je bardzo lubię. Reszta, jak na razie, też była ok, a jedna z książek trafiła potem do mojej biblioteki,by inni też mogli ją recenzować:))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Kasia 17.03.2021 11:26
Czytelnik

O proszę, jaka Mama taka córka:) fajnie, miłość do książek, czytelnictwa zaszczepiona od małego ...super!
Zgłosiłam chęć przeczytania :) Ciekawa jestem stylu

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Agnieszka 17.03.2021 13:14
Czytelnik

Ja też dobrze wspominam książki pań Kołakowskiej i Karpińskiej, Bartka Rojnego i kilka innych jak na przykład genialna lektura "Amerykański brud"
Cummins Jeanine

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Reklama
zgłoś błąd