forum Oficjalne Aktualności

Zostań recenzentką / recenzentem książki „Najlepsze przed nami” Zuzy Kordel

LubimyCzytać
utworzył 16.03.2021 o 10:34

Zapraszamy do wzięcia udziału w akcji recenzenckiej, którą wydawnictwo Chilli Books przygotowało specjalnie dla użytkowników portalu lubimyczytać.pl. Mamy dla was 30 egzemplarzy debiutanckiej powieści Zuzy Kordel „Najlepsze przed nami”, którą będziecie mieli okazję przeczytać i zrecenzować przedpremierowo.

Zobacz pełną treść

odpowiedzi [25]

Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
Sortuj:
Madi 03.04.2021 08:53
Bibliotekarka

Czy ktoś już dostał książkę?

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 26.03.2021 17:11
Czytelniczka

Ktoś już otrzymał odpowiedź?

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Canis_Luna 29.03.2021 16:24
Czytelniczka

U mnie cisza

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Anmar 29.03.2021 20:31
Czytelniczka

Tak. Ja dostałam w czwartek lub w piątek. Czekam na książkę.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
wesolamamusia 18.03.2021 19:05
Czytelniczka

Lubię czytać debiuty, tym chętniej się zgłaszam :) Trzymam kciuki za wszystkich :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
mysilicielka 17.03.2021 21:24
Czytelniczka

Zgłoszenie wysłane :)

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Anna-Maria 17.03.2021 14:40
Czytelniczka

Ja się nie zgłaszam, bo za dużo nagromadziło mi się książek do recenzji. Poza tym to chyba nie moje klimaty. Do tej pory trafiałam na same dobre książki- Bartek Rojny, Anna Karpińska, Kinga Wójcik i creme de la creme Joanna Bator. Dlatego trzymam kciuki za innych i życzę powodzenia. Chętnie przeczytam wasze recenzje.

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Agnieszka Żelazna 17.03.2021 13:14
Czytelniczka

Ja też dobrze wspominam książki pań Kołakowskiej i Karpińskiej, Bartka Rojnego i kilka innych jak na przykład genialna lektura "Amerykański brud"
Cummins Jeanine

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Kasia 17.03.2021 11:26
Czytelniczka

O proszę, jaka Mama taka córka:) fajnie, miłość do książek, czytelnictwa zaszczepiona od małego ...super!
Zgłosiłam chęć przeczytania :) Ciekawa jestem stylu

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Agnieszka Żelazna 17.03.2021 09:38
Czytelniczka

Ja kilka razy miałam tak, że zgłosiłam się do recenzowania, a potem żałowałam, bo męczyłam się strasznie czytając taką a nie inną książkę. Dlatego teraz wybieram tylko takie, które rzeczywiście wydają mi się intersujące

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
FioletowaRóża 17.03.2021 10:05
Czytelniczka

Ja najmilej wspominam recenzję książek pań Kołakowskiej i Karpińskiej, bo je bardzo lubię. Reszta, jak na razie, też była ok, a jedna z książek trafiła potem do mojej biblioteki,by inni też mogli ją recenzować:))

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Niezalogowany
Aby napisać wiadomość zaloguj się
FioletowaRóża 17.03.2021 09:10
Czytelniczka

Ważne, żeby wziąć udział w temacie, który się lubi i raczej nas zaciekawi, by była z tego radość, a może nawet chęć powrotu do powieści czy do dalszego zapoznania się z twórczością konkretnego pisarza:) Oby każdy się tu cieszył, zwłaszcza w tym dziwnym czasie...

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post
Agnieszka Żelazna 17.03.2021 08:17
Czytelniczka

A jak ktoś w międzyczasie czyta coś innego i recenzję zamieści później, to nie jest uczciwy? Nie przesadzajmy. To nie jest czytanie "na wyścigi" czy pod presją, bo takie czytanie żadnej przyjemności nie daje i pewnie dlatego wydawnictwa nie określają terminu. Ważne aby wywiązać się ze zobowiązania jakim jest napisanie recenzji, ale bez presji, że "już, natychmiast"....

Czytelnicy oznaczyli ten post jako spam Zobacz ten post więcej
Reklama
zgłoś błąd