Grupa dyskusyjna Aktualności

8689
Dyskusji
1099502
Czytelników
Kategoria
Należysz

Zostań recenzentem książki „Stroiciel” Daniela Masona

LubimyCzytać
utworzył 18.02.2021 o 12:46

Zostań jedną z czterdziestu osób spośród użytkowników portalu lubimyczytać.pl, które będą miały szansę poznać i zrecenzować powieść „Stroiciel” Daniela Masona. Zapoznajcie się ze specjalnym fragmentem książki wydanej za sprawą oficyny Rebis.

Zobacz pełną treść

Lista wypowiedzi [28]

Sortuj:
3008
4
18.02.2021 12:46

Zapraszamy do dyskusji.


406
57
19.02.2021 10:21

Wspaniała, nieoczywista książka dla miłośników Azji i pasjonatów historii! Cieszę się, że zostaje wznowiona i marzę o tym, aby ktoś ją zekranizował :)


266
245
19.02.2021 10:51

Twoja krótka, aczkolowiek treściwa recenzja już teraz przekonała mnie do sięgnięcia po tą książkę.


406
57
19.02.2021 11:33

Miło to czytać, a rozbudowana recenzja jest w profilu książki, zachęcam do lektury :)


701
35
19.02.2021 10:25

Chętnie przeczytam ;)


Reklama
701
35
19.02.2021 11:00

Otrzymałam już pozytywną odpowiedż zwrotną :)


107
95
19.02.2021 11:17

Czytałam wieki temu. Życzę miłej lektury:)


266
245
19.02.2021 11:38

Gratuluję!


701
35
19.02.2021 12:32

Dziękuję ! :)


266
245
19.02.2021 11:34

Też już otrzymałam pozytywną odpowiedź i nie mogę się doczekać książki


701
35
19.02.2021 12:33

Gratuluję !


756
14
19.02.2021 12:31

I ja otrzymałam pozytywną odpowiedź. Nie mogę się doczekać książki <3


701
35
19.02.2021 12:34

Gratuluję !


756
14
19.02.2021 13:11

Dzięki! Tobie również przesyłam gratulacje!:D


701
35
19.02.2021 13:22

Dziękuję!


434
112
19.02.2021 12:54

Ja zadebiutuję w roli recenzenta:)


107
95
19.02.2021 13:15

Powodzenia:)


266
245
19.02.2021 13:17

Brawo - gratuluję


701
35
19.02.2021 13:23

Gratuluję!


434
112
19.02.2021 14:34

Dziękuję bardzo za gratulacje i poparcie, ale nie wiem czy potrafię się chociaż zbliżyć poziomem recenzji do @BOOKOVSKY2020. To już jest pozamiatane. Chociaż spróbuję:)


26
2
19.02.2021 15:07

Brawo! Czekam na recenzję :)


1552
442
19.02.2021 13:50

Również otrzymałam pozytywną odpowiedź zwrotną. Jak miło będzie się oderwać od mrozu za oknem i pandemicznego zamknięcia na podróże .


131
23
19.02.2021 14:55

Wygląda na to, że mi się nie udało, a książka zapowiada się bardzo ciekawie. Serdecznie gratuluję wybranym Recenzentom i czekam z niecierpliwością na opinie ;)


2412
647
19.02.2021 21:07

zgłoszenie wysłane :)


Reklama
zgłoś błąd