Grupa dyskusyjna Aktualności

8348
Dyskusji
1072400
Czytelników
Kategoria
Należysz

Zostań recenzentem książki „Tam, gdzie jesteś”

LubimyCzytać
utworzył 25.01.2019 o 12:38

Zostań recenzentem wyjątkowej powieści obyczajowej – „Tam, gdzie jesteś” Tomasza Betchera! Na użytkowników lubimyczytać.pl czeka aż 25 przedpremierowych egzemplarzy!

Zobacz pełną treść

Lista wypowiedzi [20]

Sortuj:
2857
4
25.01.2019 12:38

Zapraszamy do dyskusji.


1181
186
25.01.2019 14:13

Odpowiedz ma być 29 stycznia a po wysłaniu zgłoszenia przychodzi mail zwrotny ze osoba go obsługująca do 30 stycznia przebywa na zwolnieniu lekarskim 🤔


1152
109
25.01.2019 16:53

Proszę się nie martwić, wszystko będzie załatwione zgodnie z opisanymi wyżej zasadami.


829
103
25.01.2019 15:07

Wysłałam zgłoszenie, bardzo ciekawa propozycja :) Czyżby polski Nicholas Sparks? :)


1152
109
25.01.2019 16:54

I bardzo fajna książka :)


697
638
25.01.2019 15:29

Odpowiedz ma być rzekomo już 29 stycznia, ale po wysłaniu zgłoszenia, przychodzi e-mail z autorespondera, że osoba go obsługująca do 30 stycznia jest na zwolnieniu lekarskim.


1152
109
25.01.2019 16:54

Zgadza się, ale proszę się nie martwić, wszystko będzie załatwione zgodnie z opisanymi wyżej zasadami.


7166
3096
25.01.2019 18:25

Pewnie kobitka jest na L4 i zajmie się tym "interesem" po powrocie do pracy:)
Życzę jej zdrówka, bo z dawnych czasów wiem, co znaczy takie napięcie. I jakże się cieszę, że mam to już za sobą:)


1553
152
26.01.2019 18:03

Tym razem się nie zgłaszam, mało czytam książek z tego gatunku
i choć opis jest bardzo interesujący to nie chcę zajmować miejsca prawdziwym pasjonatom tego gatunku bo 25 egzemplarzy to nie jest aż tak dużo. Życzę miłej lektury :)


3736
320
26.01.2019 21:55

Ja także pasuję, nie "mój" gatunek literacki...


82
74
29.01.2019 16:47

Ktoś ma już wyniki ?


0
1364
29.01.2019 18:36

No właśnie?


82
74
29.01.2019 19:24

wyniki , owszem sa ale ja niestety sie nie dostalam,
wiem ze juz zwyciezcy sa poinformowani od Pani Agnieszki ,
Trudno nie udalo sie ,ale za to powiesc CIsza bialego miasta juz do mnie dotarla .


0
1364
29.01.2019 19:31

A do mnie jeszcze nie. :/


300
97
30.01.2019 08:25

czyli zwycięzcy już wybrani i nie ma co oczekiwać na maila?


863
459
30.01.2019 17:45

Ja mogę się zaliczyć do grona szczęśliwców wczoraj dostałam maila z potwierdzeniem recenzowania powieści. Juz nie mogę się doczekac:)


0
1364
30.01.2019 17:46

Agnieszka, gratuluję. :) Mnie się tym razem nie udało, trudno.


863
459
30.01.2019 17:48

Ja cieszę się tym bardziej,że to mój debiut w tej roli choć na LC jestem już dosyć długo.


4096
757
30.01.2019 19:23

Mi tym razem się udało, dzisiaj otrzymałam powieść :) I dlatego mam pytanko - czy linki do recenzji mamy wysyłać na maila do Pani Agnieszki czy do LubimyCzytać?

Ps. Wolę się upewnić ;)


Reklama
zgłoś błąd