rozwiń zwiń

Sztuka umiaru

Okładka książki Sztuka umiaru
Dominique Loreau Wydawnictwo: Czarna Owca poradniki
Kategoria:
poradniki
Tytuł oryginału:
L'art de la frugalité et de la volupté
Wydawnictwo:
Czarna Owca
Data wydania:
2011-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2011-01-01
Język:
polski
ISBN:
9788375542011
Tłumacz:
Angelina Waśko-Bongiraud
Tagi:
zdrowie kuchnia poradnik kobieta
Średnia ocen

                5,8 5,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,8 / 10
234 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
1243
742

Na półkach: ,

"Sztuka umiaru" Dominique Loreau porusza głównie problem nadmiernego objadania się zachodniego społeczeństwa, za wzór do naśladowania stawiając sztukę umiaru praktykowaną w kuchni japońskiej. zaleca jedzenie mniejszych porcji ale przy użyciu różnorodnych, sezonowych produktów, nie zabijania naturalnego smaku potraw solą lub cukrem i celebrowania posiłków bez pospiechu. nie trzeba stosować diet, nie trzeba liczyć kalorii wystarczy się nie przejadać. książka jest króciutka, na końcu autorka serwuje czytelnikom garść przepisów na potrawy, które sama przygotowuje. mnie zafascynowały wspomniane w książce naczynia z laki.

"Sztuka umiaru" Dominique Loreau porusza głównie problem nadmiernego objadania się zachodniego społeczeństwa, za wzór do naśladowania stawiając sztukę umiaru praktykowaną w kuchni japońskiej. zaleca jedzenie mniejszych porcji ale przy użyciu różnorodnych, sezonowych produktów, nie zabijania naturalnego smaku potraw solą lub cukrem i celebrowania posiłków bez pospiechu. nie...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    352
  • Chcę przeczytać
    318
  • Posiadam
    85
  • Ulubione
    12
  • Chcę w prezencie
    7
  • Teraz czytam
    7
  • Rozwój osobisty
    6
  • 2013
    5
  • Minimalizm
    4
  • 2019
    4

Cytaty

Więcej
Dominique Loreau Sztuka umiaru Zobacz więcej
Więcej

Podobne książki

Przeczytaj także