Na początku był głód

Okładka książki Na początku był głód
Marek Konarzewski Wydawnictwo: Państwowy Instytut Wydawniczy Seria: Biblioteka Myśli Współczesnej popularnonaukowa
220 str. 3 godz. 40 min.
Kategoria:
popularnonaukowa
Seria:
Biblioteka Myśli Współczesnej
Wydawnictwo:
Państwowy Instytut Wydawniczy
Data wydania:
2005-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2005-01-01
Liczba stron:
220
Czas czytania
3 godz. 40 min.
Język:
polski
ISBN:
8306029542
Tagi:
dietetyka fizjologia
Średnia ocen

                7,4 7,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,4 / 10
81 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
98
69

Na półkach: ,

O książce usłyszałem dawno temu w radio. Zapisałem tytuł w telefonie. Wreszcie "wpadła mi w ręce". Warto było ją zapamiętać i przeczytać. To powinna być lektura obowiązkowa dla każdego, kogo obchodzi to co je i jakie będą tego konsekwencje w przyszłości.
Autor próbuje zrekonstruować dietę naszych prehistorycznych przodków i argumentuje, iż nasza obecna dieta diametralnie różni się od tego co oni jedni, a co za tym idzie, do czego jesteśmy biologicznie przystosowani.
I wreszcie obszernie wyjaśnia jakie są tego konsekwencje.
Co bardzo ważne, książka nie napisana jako "widzi mi się", ale bardzo dobrze podbudowana najnowszymi badaniami naukowymi.

O książce usłyszałem dawno temu w radio. Zapisałem tytuł w telefonie. Wreszcie "wpadła mi w ręce". Warto było ją zapamiętać i przeczytać. To powinna być lektura obowiązkowa dla każdego, kogo obchodzi to co je i jakie będą tego konsekwencje w przyszłości.
Autor próbuje zrekonstruować dietę naszych prehistorycznych przodków i argumentuje, iż nasza obecna dieta diametralnie...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    185
  • Przeczytane
    109
  • Posiadam
    21
  • Teraz czytam
    5
  • Popularnonaukowe
    4
  • Zdrowie
    3
  • Biblioteka Myśli Współczesnej
    3
  • 2018
    2
  • 03. Pap+
    2
  • Poradniki, Popularnonaukowe
    2

Cytaty

Więcej
Marek Konarzewski Na początku był głód Zobacz więcej
Więcej

Podobne książki

Przeczytaj także

Ciekawostki historyczne