W płomieniach
Tłumaczenie: Karolina Drozdowska
Cykl: Córka morza (tom 8)
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
- tytuł oryginału
- Flammenes rov
- data wydania
- 2010 (data przybliżona)
- ISBN
- liczba stron
- słowa kluczowe
- saga, córka morza, romans, literatura dla kobiet
- kategoria
- Literatura obyczajowa i romans
- język
- dodała
- Pirania
Andreasowi nie daje spokoju sen o kobiecie z długimi, miękkimi niczym jedwab włosami, której usta smakują jak dzikie maliny. Nie potrafi o niej zapomnieć. Elizabeth tymczasem odkrywa, że ze spiżarni w Dalsrud zaczyna znikać jedzenie. Zauważa też ślady na śniegu; wygląda na to, że ktoś obcy nocował na sianie w stodole. Służący również są przekonani, że nocą słyszą podejrzane odgłosy... W domu...
Elizabeth tymczasem odkrywa, że ze spiżarni w Dalsrud zaczyna znikać jedzenie. Zauważa też ślady na śniegu; wygląda na to, że ktoś obcy nocował na sianie w stodole. Służący również są przekonani, że nocą słyszą podejrzane odgłosy... W domu robi się nieprzyjemnie.
źródło opisu: nota wydawcy
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
1550wymienię/sprzedam (IV kwartał 2014) (zamknięty)
Opinie czytelników (97)
Pokaż tylko oceny z treścią
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.