Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Dołącz do nas! To proste.
» Własna biblioteczka
» System rekomendacji
» Zobacz, co czytają znajomi
» 221 tys. zarejestrowanych użytkowników
» 179 tys. książek
» Ponad 425 tys. recenzji
Stwórz własną internetową biblioteczkę,
pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!

Niezapomniane lato

Autor:

więcej informacji
tłumaczenie: Agnieszka Rasztawicka-Szponar
tytuł oryginału: Summer
seria/cykl wydawniczy: Wschód słońca tom 2
wydawnictwo: POLWEN - Polskie Wydawnictwo Encyklopedyczne
data wydania: 2008 (data przybliżona)
ISBN: 9788375570670
liczba stron: 383
język: polski
typ: papier
7.9 (31 ocen i 4 opinie)

Kup książkę
Cena od 25,60 zł

Świeżo poślubieni Dayne i Katy postanawiają zagrać razem w filmie. Aby uniknąć ciągłego nachodzenia ze strony prasy, zgadzają się na obecność ekipy z reality show na planie filmowym. Niestety, ich zwi... Świeżo poślubieni Dayne i Katy postanawiają zagrać razem w filmie. Aby uniknąć ciągłego nachodzenia ze strony prasy, zgadzają się na obecność ekipy z reality show na planie filmowym. Niestety, ich związek bardzo na tym ucierpi. Czy miłość, którą sobie ślubowali, przetrwa taką próbęa NIEzAPOMNIANE LATO Ashley i Kari noszą pod sercami nowe życie. Ale podczas USG okazuje się, że jedno z dzieci ma poważną wadę. Wszyscy modlą się o cud. To lato staje się okresem wielkiej próby. Czy Baxterowie wyjdą z niej zwycięskoa I czy zaufają Panu bez względu na to, co się wydarzya WzRUSzAJĄCE POŻEGNANIE Dorastająca Bailey Flanigan szuka swojego miejsca w życiu. Jej przyjaźń z Codym zaczyna się pogłębiać. Tego lata Cody opuszcza rodzinę Flaniganów i zaciąga się do armii. Czy z Bailey łączy go tylko zwykła przyjaźńa pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Gdzie kupić?
Sklep
Format
Cena
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Dyskusje o książce

Opinie czytelników
Przeczytana: 24 października, 2012

Nie ma żadnych wątpliwości, że jest to bardzo wzruszająca historia. Rodzina Baxterów po raz kolejny walczy z przeciwnościami losu. Katy i Dayne, starają się przetrwać w świecie Hollywoodu. Jednak dla mnie bezsprzecznie, przed najdłuższym i pełnym wybojów "zakrętem losu" staje London i Aschley. Diagnoza, którą słyszą podczas USG jest dla większości z nas nie do przyjęcia. Dzieciątko, które jest bardzo aktywne w łonie matki, jest śmiertelnie chore. Lekarze dają temu maleństwu zaledwie kilka godzin życia poza łonem matki. Co zrobić? Jak sobie poradzić z tym, że przez dziewięć miesięcy nosimy w sobie cud życia, po to, aby zaraz po narodzinach Bóg nam go odebrał. Autorka słusznie pokazuje, że takie traumatyczne doświadczenie, może okazać się cudem miłości - w rodzinach, w których ona gości na codzień. Gdzie panuje odwieczny szacunek dla drugiego człowieka. Rodzina Baxterów poradziła sobie z tym doskonale. Jednak co z kobietami, które słyszą taką diagnozę, nie mając u boku nikogo, kto by je...

Przeczytana: 17 lipca, 2011

Książka bardzo uduchowiona.Przepiękne historie ludzi pewnej rodziny.Bardzo wzruszyłam się podczas czytania.Śmierć dziecka to bardzo trudny temat zarówno dla rodziców i innych ludzi.Ale ta książka ukazuje jak inni ludzi powinni się zachowywać wobec żałoby kogoś z rodziny.

Przeczytana: lipiec, 2011

Książka ciekawa, trzymająca do końca w napięciu. Do końca miałam nadzieję na inne zakończenie, ale napewno warta przeczytania..

Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Cała seria po prostu rewelacyjna :)

Przeczytana: 08 marca, 2013

Przeczytana: 2010 rok