pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!
Niezapomniane lato
Świeżo poślubieni Dayne i Katy postanawiają zagrać razem w filmie. Aby uniknąć ciągłego nachodzenia ze strony prasy, zgadzają się na obecność ekipy z reality show na planie filmowym. Niestety, ich zwi... Świeżo poślubieni Dayne i Katy postanawiają zagrać razem w filmie. Aby uniknąć ciągłego nachodzenia ze strony prasy, zgadzają się na obecność ekipy z reality show na planie filmowym. Niestety, ich związek bardzo na tym ucierpi. Czy miłość, którą sobie ślubowali, przetrwa taką próbęa NIEzAPOMNIANE LATO Ashley i Kari noszą pod sercami nowe życie. Ale podczas USG okazuje się, że jedno z dzieci ma poważną wadę. Wszyscy modlą się o cud. To lato staje się okresem wielkiej próby. Czy Baxterowie wyjdą z niej zwycięskoa I czy zaufają Panu bez względu na to, co się wydarzya WzRUSzAJĄCE POŻEGNANIE Dorastająca Bailey Flanigan szuka swojego miejsca w życiu. Jej przyjaźń z Codym zaczyna się pogłębiać. Tego lata Cody opuszcza rodzinę Flaniganów i zaciąga się do armii. Czy z Bailey łączy go tylko zwykła przyjaźńa pokaż więcej.
Moja Biblioteczka

Opinie znajomych
Dyskusje o książce
Opinie czytelników
Nie ma żadnych wątpliwości, że jest to bardzo wzruszająca historia. Rodzina Baxterów po raz kolejny walczy z przeciwnościami losu. Katy i Dayne, starają się przetrwać w świecie Hollywoodu. Jednak dla mnie bezsprzecznie, przed najdłuższym i pełnym wybojów "zakrętem losu" staje London i Aschley. Diagnoza, którą słyszą podczas USG jest dla większości z nas nie do przyjęcia. Dzieciątko, które jest bardzo aktywne w łonie matki, jest śmiertelnie chore. Lekarze dają temu maleństwu zaledwie kilka godzin życia poza łonem matki. Co zrobić? Jak sobie poradzić z tym, że przez dziewięć miesięcy nosimy w sobie cud życia, po to, aby zaraz po narodzinach Bóg nam go odebrał. Autorka słusznie pokazuje, że takie traumatyczne doświadczenie, może okazać się cudem miłości - w rodzinach, w których ona gości na codzień. Gdzie panuje odwieczny szacunek dla drugiego człowieka. Rodzina Baxterów poradziła sobie z tym doskonale. Jednak co z kobietami, które słyszą taką diagnozę, nie mając u boku nikogo, kto by je...
Książka bardzo uduchowiona.Przepiękne historie ludzi pewnej rodziny.Bardzo wzruszyłam się podczas czytania.Śmierć dziecka to bardzo trudny temat zarówno dla rodziców i innych ludzi.Ale ta książka ukazuje jak inni ludzi powinni się zachowywać wobec żałoby kogoś z rodziny.
Książka ciekawa, trzymająca do końca w napięciu. Do końca miałam nadzieję na inne zakończenie, ale napewno warta przeczytania..