Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Frytka doskonała i inne sekrety kuchni

Tłumaczenie: Anna Budzyńska
Wydawnictwo: Twój Styl
9 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
1
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
How to read a french fry and other stories of intriguing kitchen science
data wydania
ISBN
83-7163-434-X
liczba stron
334
język
polski
dodała
Sedii

Książka która daje rady, wskazówki jak ulepszać technikę gotowania. Omawia naukowe podstawy czynności kulinarnych aby następnie móc je użyć w doskonaleniu swych umiejętności w kuchni. Udziela setek wskazówek i rad by przygotowane potrawy wychodziły smacznie, zdrowo i sprawnie.

 

Brak materiałów.
książek: 147
Sedii | 2010-07-06
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: lipiec 2010

Aby poznać i zrozumieć tajniki gotowania warto po tą książkę sięgnąć.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Umrzeć po raz drugi

Tym razem Tess Gerritsen zmierzyła się z klasyką kryminału- ginie grupa turystów na safari , jedna osoba przeżyła. Kto zabił? Efekt końcowy bardzo do...

zgłoś błąd zgłoś błąd