pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!
Zbójecka narzeczona
To jest opowieść o trzech przyjaciółkach. I tej "czwartej". Ona umie tak manipulować nimi i mężczyznami ich życia, że w końcu wszystkie trzy ją znienawidzą. I naprawdę będą miały za co... Znienawidzą... To jest opowieść o trzech przyjaciółkach. I tej "czwartej". Ona umie tak manipulować nimi i mężczyznami ich życia, że w końcu wszystkie trzy ją znienawidzą. I naprawdę będą miały za co... Znienawidzą ją aż do śmierci. I zjawią sie wtedy na jej pogrzebie. Chyba po to, by mieć pewność, że ta kobieta fatalna już nigdy im nie zagrozi... A potem mija pięć lat i Zenia... powraca! Żywa! teraz dopiero Roz, Tony i Charis mogą bać się naprawdę. Bo tamto wszystko, to była gra...wstępna. Jak na rasową uwodzicielkę przystało. pokaż więcej.
Moja Biblioteczka
Gdzie kupić?
Opinie znajomych
Dyskusje o książce
Opinie czytelników
Tą książkę polecam każdemu. Opisuje ona relacje między kobietami, które zostały zdradzone przez ich wspólną byłą przyjaciółkę. Każda z nich w inny sposób przeżywa swój dramat i w każdej z nich syndrom ofiary objawia sie w inny sposób. Niesamowita głębia psychologiczna i duża lekcja o życiu.
Książka wciągająca, poruszająca, chwilami irytująca. Postaci kobiece przedstawione barwnie, różnorodnie i wnikliwie, a męskie dość schematycznie i jednostronnie, co trochę zaburza równowagę fabuły.
Historie trzech bohaterek i Zeni wiją się i splatają ze sobą bardzo efektownie. Zakończenie może rozczarować, wydaje się zbyt łatwym rozwiązaniem.
Owowieść o femme fatale, która popsułą życia trzem osobom. Ciekawie opowiaedziane trzy historie, w których jedna osoba miesza. Kim naprawdę jest Zenia, która ma hipnotyczny wpływ na ludzi?
Musze przyznac, że książka mnie wciągnęła po uszy. Historia niebanalna, napisana świetnie i dobrze przetłumaczona.
Bardzo realistycznie naszkicowane sylwetki bohaterek - kobiet o różnych charakterach i problemach, a jednak przyjaciółek. Może niezbyt pozytywna, ale wciągająca pozycja.

Albertus
Zinamon