Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Szef kuchni na każdą porę roku

Tłumaczenie: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Muza
7,36 (22 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
4
9
0
8
4
7
7
6
6
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Chef for All Seasons
data wydania
ISBN
978-83-7495-776-2
liczba stron
224
słowa kluczowe
Gordon Ramsay, kuchnia
język
polski
dodała
Pistacia

W książce "Szef kuchni na każdą porę roku" uhonorowany wieloma nagrodami Gordon Ramsay prezentuje bogaty zestaw współczesnych przepisów na potrawy lekkie i zdrowe, wykorzystujące najświeższe składniki. Kolejne rozdziały książki zawierają przepisy, w których zastosowano składniki charakterystyczne dla danej pory roku. Dzięki temu smak potraw w najlepszy sposób oddaje specyfikę danego okresu....

W książce "Szef kuchni na każdą porę roku" uhonorowany wieloma nagrodami Gordon Ramsay prezentuje bogaty zestaw współczesnych przepisów na potrawy lekkie i zdrowe, wykorzystujące najświeższe składniki. Kolejne rozdziały książki zawierają przepisy, w których zastosowano składniki charakterystyczne dla danej pory roku. Dzięki temu smak potraw w najlepszy sposób oddaje specyfikę danego okresu. Mimo różnorodności, przepisy zawierają wspólny element: zaskakująco łatwo można przygotować według nich potrawy, a jednocześnie prezentują się one naprawdę wyszukanie.

· ponad 100 zaskakująco prostych przepisów do zastosowania w każdym domu
· współczesne, lekkie dania zgodne z dzisiejszymi trendami smakowymi
· innowacyjne pomysły i porady jednego z najbardziej niezwykłych brytyjskich szefów kuchni
· wspaniałe ilustracje

Doskonałe połączenie eksperckiej wiedzy kulinarnej i nowatorskich pomysłów!

[opis wydawcy]

 

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
pokaż wszystkie
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (86)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 208
Dominika P | 2010-12-01
Na półkach: Przeczytane

Nie można takiemu kuchażowi dać mniej gwiazdek, aczkolwiek książka nie w moim stylu. Wolę Jamiego. Fajne jest to że Ramsay opisuje krótko produkty, których używa w kuchni, zwracając uwagę na obróbkę termiczną, wartość odżywczą itd. Zdjęcia takie sobie i nie do każdej potrawy. Dużo miejsca się bez sensu marnuje na białe przestrzenie-można bylo tą książkę zrobić w dużo mniejszym,tańszym formacie.

książek: 161
Joanka | 2015-12-20
Na półkach: Posiadam, Przeczytane
książek: 55
Ania Szymańska | 2015-11-19
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 335
JaSoN83 | 2015-07-02
Na półkach: Posiadam, Przeczytane
Przeczytana: 2013 rok
książek: 41
Marysia | 2015-01-04
Na półkach: Posiadam, Przeczytane
książek: 613
suari | 2014-12-15
Na półkach: 2013, Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 15 czerwca 2013
książek: 283
Czarny | 2014-10-20
Na półkach: Przeczytane
książek: 349
karokrz | 2014-10-15
Na półkach: Przeczytane
książek: 10
Grzegorz Klimacki | 2014-10-08
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 181
Martyna | 2013-04-26
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Kulinaria
zobacz kolejne z 76 
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd