Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Dołącz do nas! To proste.
» Własna biblioteczka
» System rekomendacji
» Zobacz, co czytają znajomi
» 233 tys. zarejestrowanych użytkowników
» 181 tys. książek
» Ponad 439 tys. recenzji
Stwórz własną internetową biblioteczkę,
pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!

Móri i Ludzie Lodu

Autor:

więcej informacji
tłumaczenie: Anna Marciniakówna
tytuł oryginału: Móri og Isfolket
seria/cykl wydawniczy: Saga o Królestwie Światła tom 2
wydawnictwo: Pol-Nordica
data wydania: 1997 (data przybliżona)
ISBN: 8387441015
liczba stron: 240
język: polski
typ: papier
dodał: Ananasek
6.35 (136 ocen i 4 opinie)

Kup książkę
Cena od 2,00 zł

Czarnoksiężnik Móri był nieśmiertelny i dlatego leżał uśpiony w nie oznakowanym grobie, podczas gdy cała rodzina z wyjątkiem Dolga przekroczyła tajemnicze Wrota. Teraz Marco oraz Nataniel z Ludzi Lodu... Czarnoksiężnik Móri był nieśmiertelny i dlatego leżał uśpiony w nie oznakowanym grobie, podczas gdy cała rodzina z wyjątkiem Dolga przekroczyła tajemnicze Wrota. Teraz Marco oraz Nataniel z Ludzi Lodu pomagają mu odnaleźć zaginionego syna. Poszukiwania Dolga wymagają pełnej niebezpieczeństw podróży na Islandię i do krainy elfów. pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Gdzie kupić?
Sklep
Format
Cena
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Dyskusje o książce

Opinie czytelników
Przeczytana: 24 stycznia, 2012

Drugi tom Sagi o Królestwie światła zniechęcił mnie do dalszego czytania... Prysł urok tajemniczości ,który tak dobrze pamiętam z SOLL. Bohaterowie ,których bardzo lubiłam w SOLL Marco , Ellen są tutaj bezbarwni pozbawieni wyjątkowości. Akcja toczy się w czasach współczesnych przez co wplątany wątek narkotykowy wręcz mnie rozśmieszył. Straciłam zainteresowanie tą sągą , może wrócę do niej jak już naprawdę nie będę miała akurat nic innego do czytania. Na razie szkoda mi na nią czasu, a szkoda ,bo miałam nadzieję,że po średnio udanej sadze o Czarnoksiężniku kolejna o Królestwie Światła będzie lepsza a tu całkowita klapa... :( Zdecydowania wolę jeszcze raz powrócić do SOLL i jeszcze raz poczuć jej magię :)

Saga o Królestwie Światła tom 02

Romansidło.