Oblubienica czarnoksiężnika tom 7
Tłumaczenie: Paulina Ślusarczyk-Bryła
Cykl: Oblubienica czarnoksiężnika (tom 7)
Wydawnictwo: Studio JG
Chise po raz pierwszy zaprzyjaźniła się z kimś spoza świata magii. Widząc zmiany zachodzące w swojej adeptce, Elias doświadcza niepokojącego uczucia, którego nie potrafi w żaden sposób nazwać ani wytłumaczyć. Podczas gdy Chise i jej opiekun próbują określić, czy więcej ich dzieli, czy łączy, złe moce Cartaphilusa dosięgają podopiecznych Lindela w Krainie Smoków. Czego poszukuje ten skazany na wieczne cierpienie sztukmistrz w swojej niekończącej się wędrówce?
źródło opisu: http://studiojg.pl
źródło okładki: http://studiojg.pl/
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Opinie czytelników (47)
Pokaż tylko oceny z treścią
Najpierw kołysanka, która usypia na wieki, później zaginione smoki i furia.
Końcówka pełna emocji i trzymała w napięciu i jak zwykle zdziwiłam się widząc koniec tomu.
Nie mogę się doczekać kolejnego tomu!!!!
Gorąco polecam!!! ;)