Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Wyrafinowane techniki spożywcze

Wydawnictwo: Wydawnictwo Dolnośląskie
5,19 (21 ocen i 3 opinie) Zobacz oceny
10
1
9
0
8
1
7
6
6
2
5
5
4
1
3
1
2
1
1
3
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8373840249
liczba stron
196
kategoria
Literatura piękna
język
polski
dodała
Pistacia

Bohaterowie, jak przystało na nowoczesnych twórców reklamy, posługują się w swojej korespondencji komputerem. Znakomita lektura dla miłośników literatury i niskoprocentowego napoju z pianką, którego dzieje produkcji kreśli brawurowo bohater.

 

Brak materiałów.
książek: 292
Nikira | 2013-08-01
Przeczytana: 01 sierpnia 2013

Nie byłam w stanie przeczytać tej irytującej książki - przerwałam po 30 stronach...

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Historia bez cenzury 2. Polskie koksy

Książka po prostu rewelacyjna. Jednym z powodów jest to, że daty ograniczone są do minimum, bo przecież to nie one są najważniejsze w historii. Przez...

zgłoś błąd zgłoś błąd