Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Najlepsze na świecie pierogi Solejukowej Wilkowyje

Wydawnictwo: Edipresse Książki
4 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788379454853
liczba stron
120
język
polski
dodała
Kamilkaa21

Mąka, jajko, olej, sól, woda – najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów: druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i...

Mąka, jajko, olej, sól, woda – najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów: druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.

Od wydawcy:

"W książce podaję różnorodne przepisy na pierogi: z farszem z mięsa, warzyw lub z owoców, z dodatkiem kaszy lub ryżu, na słono lub na słodko - co komu smakuje. Małe pierożki, klasyczne pierogi lub duży pieróg. Każdy znajdzie wśród tych przepisów coś dla siebie. Wszystkie wypróbowałam i zapewniam, że są doskonałe. Pierogi to danie uniwersalne - dobre o każdej porze roku, lubiane przez domowników i gości, Idealne do zamrażania i odgrzewania. No i tak łatwe do przygotowania. Pierogi Solejukowej rozsławiły wilkowyjską kuchnię w całej Polsce, a teraz mogą się pojawić na Waszym stole. Lepcie je więc i jedzcie na zdrowie!"

 

źródło opisu: okładka

źródło okładki: http://www.empik.com/pierogi-solejukowej-solejuk-k...»

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (1)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 626
Kamilkaa21 | 2017-06-16
Na półkach: 2017
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Na półkach
pokaż wszystkie
zgłoś błąd zgłoś błąd