rozwiń zwiń

Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata

Okładka książki Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata
Marta Dymek Wydawnictwo: Marginesy kulinaria, przepisy kulinarne
288 str. 4 godz. 48 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Marginesy
Data wydania:
2017-05-24
Data 1. wyd. pol.:
2017-05-24
Liczba stron:
288
Czas czytania
4 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788365586971
Tagi:
vegan kuchnia wegańska kuchnia roślinna przepisy Wegetarianizm Weganizm
Średnia ocen

                8,1 8,1 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Pismo. Magazyn opinii, nr 6 (30) / czerwiec 2020 Marek Bieńczyk, Sylwia Chutnik, Marta Dymek, Dexter Filkins, Mikołaj Janik, Zuzanna Kowalczyk, Małgorzata Lebda, Bolesław Leśmian, Karolina Lewestam, Andrea Lundgren, Kadia Mołodowska, Magdalena Nowicka-Franczak, Adam Robiński, Tomasz Różycki, Marta Rybicka, Bartek Sabela, Dionisios Sturis, Piotr Tarczyński, Marcin Wicha
Ocena 7,3
Pismo. Magazyn... Marek Bieńczyk, Syl...
Okładka książki Zioła na talerzu Zofia Cudny, Marta Dymek, Lara Gessler, Tomasz Jakubiak, Samar Khanafer, Daria Ładocha, Grzegorz Łapanowski, Marieta Marecka, Marianna Medyńska, Eliza Mórawska-Kmita, Andrzej Polan, Paweł Sacha, Maia Sobczak, Jerzy Sobieniak, Tomasz Woźniak
Ocena 7,2
Zioła na talerzu Zofia Cudny, Marta ...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,1 / 10
316 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
126
15

Na półkach: ,

Super książka, widać że Marta naprawdę się postarała. Dużo ciekawych, wartych wypróbowania przepisów oraz inspiracji do eksperymentowania we własnej kuchni. Nie tylko dla wegan.

Super książka, widać że Marta naprawdę się postarała. Dużo ciekawych, wartych wypróbowania przepisów oraz inspiracji do eksperymentowania we własnej kuchni. Nie tylko dla wegan.

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    416
  • Chcę przeczytać
    365
  • Posiadam
    201
  • Kulinarne
    20
  • Ulubione
    16
  • Chcę w prezencie
    15
  • Teraz czytam
    14
  • Kuchnia
    13
  • 2018
    12
  • Kulinaria
    11

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata


Podobne książki

Przeczytaj także