Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Zgłosuj na książki roku 2017

Chop Suey: A Cultural History of Chinese Food in the United States

Wydawnictwo: Oxford University Press
4 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Chop Suey: A Cultural History of Chinese Food in the United States
data wydania
ISBN
9780195331073
liczba stron
320
kategoria
historia
język
angielski
dodała
shpinac

The first book to chart the complete history of Americans and Chinese food from 1784 to today.
Coe relies on years of original historical research in numerous libraries, archives and electronic databases to uncovered a trove of information that has never before been cited.
Authoritative and captivating story about one of our most popular and least investigated ethnic foods.

 

źródło opisu: https://global.oup.com/academic/product/chop-suey-...(?)

źródło okładki: https://global.oup.com/academic/product/chop-suey-...»

Brak materiałów.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (1)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 1194
shpinac | 2017-01-01
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 20 grudnia 2016
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Na półkach
pokaż wszystkie
zgłoś błąd zgłoś błąd