Kiszonki i fermentacje

Okładka książki Kiszonki i fermentacje
Aleksander Baron Wydawnictwo: Pascal kulinaria, przepisy kulinarne
240 str. 4 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Pascal
Data wydania:
2016-09-29
Data 1. wyd. pol.:
2016-09-29
Liczba stron:
240
Czas czytania
4 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
9788376428390
Tagi:
kiszonki fermentacje kiszonka fermentacja kiszenie zdrowa żywność odżywianie odporność
Średnia ocen

                5,7 5,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Między wódką a zakąską Aleksander Baron, Łukasz Klesyk
Ocena 4,4
Między wódką a... Aleksander Baron, Ł...
Okładka książki Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści Aleksander Baron, Julian Karewicz, Grzegorz Kwapniewski, Paweł Suwała, Dariusz Wolszczak
Ocena 7,3
Suwała, Baron ... Aleksander Baron, J...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,7 / 10
46 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
335
64

Na półkach: ,

Przydatna wiedza, ciekawe przepisy, trochę pretensjonalna narracja i odrobinę odpychająca (wyraźnie pozowana) sesja zdjęciowa autora - trudno ocenić tę pozycję biorąc pod uwagę wszystkie te czynniki. Sądzę, że jako pierwsze pisarskie podejście tego kucharza sprawdza się nieźle. Warto przejrzeć chociażby dla estetycznych fotografii gotowych kiszonek, na które głownie składa się ta książka.

Przydatna wiedza, ciekawe przepisy, trochę pretensjonalna narracja i odrobinę odpychająca (wyraźnie pozowana) sesja zdjęciowa autora - trudno ocenić tę pozycję biorąc pod uwagę wszystkie te czynniki. Sądzę, że jako pierwsze pisarskie podejście tego kucharza sprawdza się nieźle. Warto przejrzeć chociażby dla estetycznych fotografii gotowych kiszonek, na które głownie składa...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    75
  • Przeczytane
    60
  • Posiadam
    23
  • Kuchnia
    5
  • Legimi
    4
  • Teraz czytam
    3
  • 2022
    2
  • 2018
    2
  • Herbs & Vegetarian & Cooking & Gardening
    1
  • Umami
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kiszonki i fermentacje


Podobne książki

Przeczytaj także