Wszystkie smaki Skandynawii
Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Tytuł oryginału:
- The nordic kitchen. One year of family cooking
- Wydawnictwo:
- Buchmann
- Data wydania:
- 2016-11-23
- Data 1. wyd. pol.:
- 2016-11-23
- Liczba stron:
- 256
- Czas czytania
- 4 godz. 16 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788328028562
- Tłumacz:
- Małgorzata Samborska
- Tagi:
- kuchnia diety poradniki
Jeden z najgorętszych tytułów kulinarnych 2016!
Claus Meyer to jedno z najgorętszych nazwisk w branży; doskonale kojarzony wśród polskich pasjonatów kulinarnych oraz ludzi zainteresowanych gotowaniem i kulinariami. Mówi się o nim jako o „ojcu chrzestnym kuchni skandynawskiej”. Meyer jest współzałożycielem Nomy oraz odpowiada za kultowe Nordic Kitchen Manifesto!
Przepisy w książce zostały podzielone porami roku, całość wzbogacają przepiękne zdjęcia i czytelny layout.
Dodaj do biblioteczki
Porównaj ceny
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Szukamy ofert...
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 54
- 20
- 16
- 3
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
OPINIE i DYSKUSJE
Książka w której przepisy kuchni skandynawskiej ułożone są według pór roku i dostępnych w tym czasie produktów uprawianych i dziko rosnących co wydaje się dobrym pomysłem. wydanie zawiera niezbyt ładne (rzecz gustu) i duże zdjęcia ale fatalną czcionkę czytelną tylko dla orłów. nie mogę zgodzić się z podaną w opisie książki informacją, że ma ona czytelny layout. czcionka, którą zastosowano w tej pozycji jest koszmarnie mała, to męczy. czytając trzeba sięgać albo po okulary albo po lupę.
Książka w której przepisy kuchni skandynawskiej ułożone są według pór roku i dostępnych w tym czasie produktów uprawianych i dziko rosnących co wydaje się dobrym pomysłem. wydanie zawiera niezbyt ładne (rzecz gustu) i duże zdjęcia ale fatalną czcionkę czytelną tylko dla orłów. nie mogę zgodzić się z podaną w opisie książki informacją, że ma ona czytelny layout. czcionka,...
więcej Pokaż mimo toWiele ciekawych przepisów i historii o potrawach.
Można znaleźć sporo inspiracji do kuchennych eksperymentów.
Książka ładnie wydana, bardzo ciekawe ujęcia potraw. Na minus jest mała czcionka i okładka na którą trzeba uważać, gdyż brzegi szybko się przecierają.
Wiele ciekawych przepisów i historii o potrawach.
Pokaż mimo toMożna znaleźć sporo inspiracji do kuchennych eksperymentów.
Książka ładnie wydana, bardzo ciekawe ujęcia potraw. Na minus jest mała czcionka i okładka na którą trzeba uważać, gdyż brzegi szybko się przecierają.
Autor dzieli się wskazówkami w przepisach, więc można znacząco poprawić jakość przygotowywanych dań. Przepisy urozmaicają bardzo nasze menu, niektóre są mi w ogóle nieznane, ale z chęcią wypróbuję. Ładne wydanie.
Autor dzieli się wskazówkami w przepisach, więc można znacząco poprawić jakość przygotowywanych dań. Przepisy urozmaicają bardzo nasze menu, niektóre są mi w ogóle nieznane, ale z chęcią wypróbuję. Ładne wydanie.
Pokaż mimo toBardzo mocno się zawiodłam - książka pięknie wydana, ale przepisy zupełnie nie zachęciły mnie do ich wypróbowania. Spora ich część zawiera składniki trudno dostępne w Polsce (głównie ryby i owoce morza).
Bardzo mocno się zawiodłam - książka pięknie wydana, ale przepisy zupełnie nie zachęciły mnie do ich wypróbowania. Spora ich część zawiera składniki trudno dostępne w Polsce (głównie ryby i owoce morza).
Pokaż mimo to