10 x miłość

Autor: Agnieszka Stefańska, Maria Nurowska, Jerzy Pilch, Janusz Leon Wiśniewski, Manuela Gretkowska, Katarzyna Pisarzewska, Izabela Filipiak, Grażyna Szapołowska, Tomasz Jastrun, Hanna Bakuła

więcej informacji
wydawnictwo: Bertelsmann
ISBN: 8373918825
liczba stron: 320
język: polski
typ: papier
średnia ocena 3,22 (oceniło 27 czytelników)

Specjalnie do tej książki 10 autorów (Jerzy Pilch, Janusz Leon Wiśniewski, Grażyna Szapołowska, Manuela Gretkowska, Maria Nurowska, Katarzyna Pisarzewska, Tomasz Jastrun, Hanna Bakuła, Agnieszka Stefa... Specjalnie do tej książki 10 autorów (Jerzy Pilch, Janusz Leon Wiśniewski, Grażyna Szapołowska, Manuela Gretkowska, Maria Nurowska, Katarzyna Pisarzewska, Tomasz Jastrun, Hanna Bakuła, Agnieszka Stefańska, Izabela Filipiak) napisało 10 opowiadań. 10 opowiadań, 10 miłości. pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Moja ocena:

Opinie znajomych

Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się

Dyskusje o książce

Opinie czytelników

(69)
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Generalnie książkę czytałam niedawno a żadnego opowiadania nie pamiętam. Jakieś takie sztuczne te twory. Nie wiem czy to dlatego, że pisane na zamówiony temat, czy to przymus określonej objętości sprawił, że wyszło coś takiego.

Kupione ze względu na Wiśniewskiego, który zawsze w pewien sposób porusza moje myśli, trochę mnie rozczarowały. Książka z serii 'przeczytane, nie warto wracać'.

Na półkach: Przeczytane

Jedne opowiadania lepsze, inne gorsze. Wiadomo jak to jest z takimi zbiorami. Kupiłam w zasadzie tylko ze względu na Wiśniewskiego.

Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 2006 rok