Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Ekonomika i organizacja handlu żywnością

Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8370113931
liczba stron
239
kategoria
biznes, finanse
język
polski

Przedstawiony [...] podręcznik, ujmujący kompleksowo zagadnienia ekonomiki i organizacji handlu żywnością, dzięki naukowemu ujęciu oraz uniwersalności większości przedstawionych w nim problemów może w dużym stopniu zadość uczynić wymogom współczesnej wiedzy w zakresie wskazanym w jego tytule. [...] jego przydatność jest bardzo duża. Zasługuje więc na wydrukowanie i rozpowszechnienie [...]. Z...

Przedstawiony [...] podręcznik, ujmujący kompleksowo zagadnienia ekonomiki i organizacji handlu żywnością, dzięki naukowemu ujęciu oraz uniwersalności większości przedstawionych w nim problemów może w dużym stopniu zadość uczynić wymogom współczesnej wiedzy w zakresie wskazanym w jego tytule. [...] jego przydatność jest bardzo duża. Zasługuje więc na wydrukowanie i rozpowszechnienie [...]. Z recenzji prof. dr hab. Tadeusza Stachowskiego (Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie)

 

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd