Dołącz do nas! To proste.
» Własna biblioteczka
» System rekomendacji
» Zobacz, co czytają znajomi
» 100 tys. zarejestrowanych użytkowników
» 139 tys. książek
» Ponad 229 tys. recenzji
Stwórz własną internetową biblioteczkę,
pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!

Zabawa w boga

wydawnictwo: REBIS
data wydania: marzec 2005
ISBN: 8373013997
liczba stron: 272
słowa kluczowe: kryminał, sensacja, thriller, horror, robin, cook
język: polski
typ: papier
6.61 (137 ocen i 8 opinii)

Cassandra Kingsley ma wszystko: rozpoczęła staż na psychiatrii, mieszka we wspaniałym domu, a jej mężem jest najlepszy kardiochirurg bostońskiego Memorial Hospital. Tymczasem dziewczyna, wbrew rozsąd... Cassandra Kingsley ma wszystko: rozpoczęła staż na psychiatrii, mieszka we wspaniałym domu, a jej mężem jest najlepszy kardiochirurg bostońskiego Memorial Hospital. Tymczasem dziewczyna, wbrew rozsądkowi, bada wraz z patologiem Seibertem serię nagłych zgonów pooperacyjnych, do których dochodzi w szpitalu. W obliczu poważnych problemów zdrowotnych i małżeńskich zarzuca śledztwo, ale wraca do niego po tajemniczej śmierci Seiberta. Teraz musi już walczyć nie tylko o swój wzrok i rodzinę, ale także o życie. A krąg podejrzanych zawęża się stopniowo do najbliższych jej ludzi...
Robin Cook uważany jest za mistrza thrillera medycznego. Ukończył medycynę na Uniwersytecie Columbia, a także studia podyplomowe na Harvardzie. Jest autorem wielu powieści, w tym takich bestsellerów, jak Coma, Epidemia, Chromosom 6, Toksyna, Oślepienie czy najnowszy - Wstrząs.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Moja ocena:
Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Dyskusje o książce

Opinie czytelników
Przeczytana: 24 sierpnia, 2011

To moja kolejna książka tego autora i jak zawsze mnie zachwyciła. Jedynie co mi się tu nie podobało, to główna bohaterka Cassandra. Jest słaba i łatwowierna przez co strasznie mnie drazniła. Jednak książka bardzo mi się podobała :))

Na półkach: Przeczytane

Książka zdecydowanie dla kobiet - szczerze nie wiem jak wytrzymałem te 130 stron, strasznie przewidywalna, motyw oklepany. Moja pierwsza książka tego autora ... nie wiem czy dam mu druga szanse.

Na półkach: Przeczytane

Książka dobra , jak w większości jego książek śledztwo prowadzone na tle medycyny , aczkolwiek koniec przewidywalny , aż za bardzo , jednak polecam przeczytać

Przeczytana: 22 listopada, 2011

Hmmm mam na to jedno określenie "czytadło", czyta się przyjemnie, ale wątpię bym za rok pamiętała fabułę tej książki.

Przeczytana: 07 marca, 2012

Jak na Cook'a.... słabo, oj słabo...

Na półkach: Przeczytane, Ulubione

Przeczytałam ją aż 3 razy.

Przeczytana: 12 grudnia, 2011

Cudowna, jak najbardziej