Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść

Okładka książki Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść
Jakub MilszewskiKamil Sadkowski Wydawnictwo: Smak Słowa kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Smak Słowa
Data wydania:
2016-06-22
Data 1. wyd. pol.:
2016-06-22
Liczba stron:
256
Czas czytania
4 godz. 16 min.
Język:
polski
ISBN:
9788364846632
Średnia ocen

                5,8 5,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,8 / 10
275 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
21
4

Na półkach: ,

Przeczytałam prawie połowę książki i dalej nie dam rady. Słowotok autorów, pisany prostackim i niechlujnym językiem jest dla mnie nie do zniesienia. Nie chodzi nawet o to, że co jakiś czas padają wulgaryzmy, bo aż taka wrażliwa nie jestem. Większy problem mam z tym, że gdyby wycisnąć książkę jak gąbkę, treści pozostałoby niewiele, za to historii niezbyt wysokich lotów z życia pracowników gastronomii od groma. Chyba, że dla kogoś ciekawe jest dowiedzieć się jak inni balują, jak prostacko potrafią się zachować względem dostawców czy klientów, jak sobą nawzajem pomiatają itp. Dla autorów najwyraźniej takie oblicze gastrobandy stanowi sedno gastronomii i powinno być dla czytelnika (w domyśle klienta) interesujące. Do tego wydają się nie mieć zupełnie koncepcji, co właściwie chcieliby przekazać czytelnikowi, więc serwują mu historie typu love & hate, mnóstwo powtórzeń czy biznesowych prawd objawionych (przy czym tych faktycznie przydatnych brak). To wszystko okraszone grubo ciosanymi żarcikami w stylu podchmielonej duszy towarzystwa na mocno zakrapianej imprezie. Dla mnie strata czasu. Jednak książka może spodobać się fanom "Pokolenia Ikea".

Przeczytałam prawie połowę książki i dalej nie dam rady. Słowotok autorów, pisany prostackim i niechlujnym językiem jest dla mnie nie do zniesienia. Nie chodzi nawet o to, że co jakiś czas padają wulgaryzmy, bo aż taka wrażliwa nie jestem. Większy problem mam z tym, że gdyby wycisnąć książkę jak gąbkę, treści pozostałoby niewiele, za to historii niezbyt wysokich lotów z...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    344
  • Chcę przeczytać
    175
  • Posiadam
    82
  • Teraz czytam
    10
  • 2018
    8
  • Ulubione
    6
  • 2016
    6
  • 2016
    6
  • Kindle
    5
  • 2016
    4

Cytaty

Więcej
Jakub Milszewski Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść Zobacz więcej
Jakub Milszewski Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść Zobacz więcej
Jakub Milszewski Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść Zobacz więcej
Więcej

Podobne książki

Przeczytaj także