Cukinia, bakłażan, dynia. Najlepsze przepisy

Tłumaczenie: Ewa Rohoziska
Wydawnictwo: Świat Książki
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Zucchini Aubergine
data wydania
ISBN
9788377998793
liczba stron
96
język
polski
dodał
..an

Książka zawiera wszystkie niezbędne informacje na temat jak wybrać, przechowywać i przygotowywać tytułowe warzywa. Każdy znajdzie coś dla siebie spośród niemal stu przepisów na sałatki, wyszukane przekąski, zupy i dania główne z mięsem lub rybą. Przy przepisach została podana wartość odżywcza i energetyczna dań. Barwne ilustracje.

 

źródło opisu: http://www.empik.com/cukinia-baklazan-dynia-najlep...(?)

źródło okładki: http://www.empik.com/cukinia-baklazan-dynia-najlep...»

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (0)
 Pokaż tylko oceny z treścią
Brak opinii. Napisz pierwszą opinię!
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd