Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

A Kitchen in France: A Year of Cooking in My Farmhouse

Wydawnictwo: Hardie Grant Books
8 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9781742709345
liczba stron
304
język
angielski
dodał
kebby

Be transported to award-winning Mimi Thorisson's rustic farmhouse kitchen in the South-West of France in this sumptuously photographed collection of elegant French recipes. When Mimi and her husband moved with their young children from Paris to a small town in out-of-the-way M - doc, she discovered a whole new way of sourcing, preparing and eating food. She learnt the joys of growing your own...

Be transported to award-winning Mimi Thorisson's rustic farmhouse kitchen in the South-West of France in this sumptuously photographed collection of elegant French recipes.

When Mimi and her husband moved with their young children from Paris to a small town in out-of-the-way M - doc, she discovered a whole new way of sourcing, preparing and eating food. She learnt the joys of growing your own produce and learning to cook with seasonal ingredients; she sourced high-quality produce from local farmers; and she discovered a repertoire of delicious new recipes to cook for her family and friends.

Divided into chapters according to the seasons, A Kitchen in France shares Mimi's mouth-watering recipes, which are rooted in the French classics but given a modern, fresh twist. Perfect for pleasing a crowd, the recipes include parsley tartlets; winter vegetable cocotte; apple tart with orange flower water; and salted butter caramel - these will surely bring a touch of the French countryside into any home.

 

źródło opisu: http://hardiegrant.co.uk/books/a-kitchen-in-france...(?)

źródło okładki: http://hardiegrant.co.uk/books/a-kitchen-in-france...»

pokaż więcej

Brak materiałów.
książek: 185
kebby | 2016-03-03
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Kuchnia

Świetnie napisana, świetnie wydana. Zawiera nieskomplikowane przepisy podzielone sezonowo. Całość jest okraszona rodzinnymi opowieściami. Ot, taki blog Mimi na papierze.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Tajny agent

Nie ma szczęścia Conrad do polskich czytelników, ale nie ma również szczęścia do godnej notatki w polskojęzycznej Wikipedii i dlat...

zgłoś błąd zgłoś błąd