Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kuchnia polska. Dania na każdą okazję

Wydawnictwo: Reader's Digest
8 (3 ocen i 2 opinie) Zobacz oceny
10
1
9
0
8
1
7
0
6
1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8390542978
liczba stron
824
język
polski
dodała
FOCZKA

Książka zawiera bardzo dużo przepisów wraz z kolorowymi ilustracjami gotowych potraw oraz jak krok po kroku je przygotować. Dodatkowo na kolorowych zdjęciach są pokazane składniki wraz z bardzo krótkim ich opisem.

 

źródło okładki: Zdjęcie autorskie

Brak materiałów.
książek: 481
FOCZKA | 2015-11-11
Na półkach: Przeczytane

Bardzo dużo przepisów i zdjęć potraw. Są również kolorowe zdjęcia jak krok po kroku przygotować daną potrawę oraz zdjęcia składników wraz z bardzo krótkim ich opisem i nazwą. Cały czas korzystam z tej książki - jest niezastąpiona ! Według mnie to jedna z podstawowych pozycji w biblioteczce każdego miłośnika gotowania.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Maleńka Dorrit

„Mała Dorrit” – powieść wydawana w odstępach miesięcznych (każdorazowo po 34 strony) od grudnia 1855 do czerwca 1857 roku. Po niej geniusz Charles Dic...

zgłoś błąd zgłoś błąd