Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

W mojej tajskiej kuchni

Wydawnictwo: Wydawnictwo Pascal
7,15 (13 ocen i 3 opinie) Zobacz oceny
10
1
9
1
8
2
7
5
6
3
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788376425801
liczba stron
296
język
polski
dodała
Adriana

W tej książce znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni! Przemierzając Tajlandię Daria Ładocha ze studentki dziennikarstwa stała się kulinarnym coachem. Szefowie lokalnych restauracji wprowadzili ją w tajniki swojej pracy, starsze kobiety gotujące dla rodzin zdradziły tradycyjne...

W tej książce znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni!

Przemierzając Tajlandię Daria Ładocha ze studentki dziennikarstwa stała się kulinarnym coachem. Szefowie lokalnych restauracji wprowadzili ją w tajniki swojej pracy, starsze kobiety gotujące dla rodzin zdradziły tradycyjne receptury. Obrała kilogramy krewetek, pokroiła góry warzyw i wróciła, by podzielić się tym, czego się nauczyła.

„Moja tajska kuchnia” to 90 przepisów na szybkie, efektowne i niesamowicie smaczne dania. Towarzyszą im opisy produktów i porady, gdzie można je kupić i czym zastąpić. Ugotuj pyszne zielone curry z kurczakiem i bakłażanem tajskim, zasmakuj orientalnej kuchni, poznaj historię białej Tajki i wraz z nią naucz się przyrządzać potrawy z dużą dawką chilii i szczyptą humoru.

 

źródło opisu: pascal.pl

źródło okładki: pascal.pl

pokaż więcej

Brak materiałów.
książek: 550
Paweł | 2015-12-26
Na półkach: Przeczytane, Kulinarne, 2015, POLSKIE
Przeczytana: 26 grudnia 2015

Oprócz przepisów podoba mi się wstęp czyli opis kulturowy, wstęp o przyprawach oraz dodatkach. Bardzo ładnie wydana. Mniej gwiazdek za ograniczona ilość przepisów. Jak za ta cenę, grubość książki powinno być znacznie więcej.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Pracownia dobrych myśli

Jedna z tych szybkich, lekkich i przyjemnych książek, które pochłania się w jeden dzień i jest to dzień wypełniony ciepłem i pozytywnymi emocjami. Hi...

zgłoś błąd zgłoś błąd