Miód w naszej kuchni

Wydawnictwo: Klub dla Ciebie
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8374043814
liczba stron
176
słowa kluczowe
pszczoły, pszczelarstwo, miód,
język
polski
dodał
Siuks

Najstarsze pisemne przekazy o miodzie pochodzą sprzed 4000 lat. Miód ma fantastyczne właściwości zdrowotne i odżywcze. Książka zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji miodu, a także informacje o tym, jaka jest jego wartość odżywcza i dietetyczna. Znajduje się tu 139 przepisów umożliwiających przygotowanie oryginalnych przetworów z miodem w roli głównej, jak m.in. wypieki i desery...

Najstarsze pisemne przekazy o miodzie pochodzą sprzed 4000 lat. Miód ma fantastyczne właściwości zdrowotne i odżywcze. Książka zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji miodu, a także informacje o tym, jaka jest jego wartość odżywcza i dietetyczna. Znajduje się tu 139 przepisów umożliwiających przygotowanie oryginalnych przetworów z miodem w roli głównej, jak m.in. wypieki i desery miodowe, potrawy mięsne z miodem, napoje i miody pitne.

 

źródło opisu: Klub dla Ciebie

źródło okładki: Klub dla Ciebie

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (0)
 Pokaż tylko oceny z treścią
Brak opinii. Napisz pierwszą opinię!
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd