Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Zgłosuj na książki roku 2017

Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

Wydawnictwo: Dwie Siostry
8,32 (400 ocen i 71 opinii) Zobacz oceny
10
87
9
84
8
151
7
46
6
21
5
5
4
4
3
2
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788363696184
liczba stron
344
język
polski
dodała
Róża_Bzowa

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”,...

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W książce znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

 

źródło opisu: http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/katalog/prod-jadlonomia.html

źródło okładki: http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/katalog/prod-jadlonomia.html

pokaż więcej

Brak materiałów.
książek: 1361
kryminalnakuchnia | 2016-02-11
Na półkach: Przeczytane, Ulubione, Kuchnia

Trudno mówić o książce kucharskiej w kategoriach przeczytane.Pytanie tylko, czy pozycje takie jak te czytamy jednorazowo i odkładamy w przysłowiowy kąt, czy przeczytałyśmy i wykorzystywać w naszym codziennym życiu będziemy?U mnie zdecydowanie książka w użyciu, naprzemiennie z blogiem Marty Dymek.To nie są po prostu przepisy warzywne, to jest niebo w gębie.Polecam, nawet tym jedzącym mięso.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Światło między oceanami

Język powieści nie był wyjątkowy, główna bohaterka wywoływała u mnie nieustannie uczucie złości i niedowierzania, współczucie w stosunku do udręczone...

zgłoś błąd zgłoś błąd