rozwiń zwiń

Kuchnia i nauka

Okładka książki Kuchnia i nauka
Hervé This Wydawnictwo: Prószyński i S-ka kulinaria, przepisy kulinarne
181 str. 3 godz. 1 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Les secrets de la casserole
Wydawnictwo:
Prószyński i S-ka
Data wydania:
1998-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1998-01-01
Liczba stron:
181
Czas czytania
3 godz. 1 min.
Język:
polski
ISBN:
8371802390
Tłumacz:
Ernest Aleksy Bartnik
Tagi:
kulinaria kuchnia i nauka
Średnia ocen

                9,3 9,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
9,3 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
88
33

Na półkach: , , ,

Co się dzieje w mięsie podczas smażenia? Dlaczego rosół powinno się gotować na małym ogniu? Jakie procesy zachodzą gdy dusimy mięso? Jak idealnie ugotować jajko? Odpowiedznie nie tylko na te pytania znajdziesz w tej książce. Autor wyjaśnia wszelkie procesy w sposób naukowy ale bez zbędnego zadęcia i niepotrzebnych komplikacji. Z taką wiedzą śmiało można zacząć eksperymentowanie w kuchni.

Co się dzieje w mięsie podczas smażenia? Dlaczego rosół powinno się gotować na małym ogniu? Jakie procesy zachodzą gdy dusimy mięso? Jak idealnie ugotować jajko? Odpowiedznie nie tylko na te pytania znajdziesz w tej książce. Autor wyjaśnia wszelkie procesy w sposób naukowy ale bez zbędnego zadęcia i niepotrzebnych komplikacji. Z taką wiedzą śmiało można zacząć...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    25
  • Przeczytane
    7
  • Posiadam
    4
  • Kulinaria
    2
  • Kuchnia
    1
  • Nauka
    1
  • Kuchnia
    1
  • Mam papier
    1
  • Ulubione
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia i nauka


Podobne książki

Przeczytaj także