rozwińzwiń

Kawa. Sekrety parzenia

Okładka książki Kawa. Sekrety parzenia Szymon Jackowski
Okładka książki Kawa. Sekrety parzenia
Szymon Jackowski Wydawnictwo: Wydawnictwo SBM kulinaria, przepisy kulinarne
64 str. 1 godz. 4 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Wydawnictwo SBM
Data wydania:
2013-08-12
Data 1. wyd. pol.:
2013-08-12
Liczba stron:
64
Czas czytania
1 godz. 4 min.
Język:
polski
ISBN:
9788378453420
Tagi:
Kawa Barista
Średnia ocen

5,8 5,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,8 / 10
4 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
3768
949

Na półkach: , ,

Ta zgrabna książeczka zawiera krótką historię kawy, przybliżenie gatunków oraz sposoby parzenia i instrukcję obsługi ekspresu ciśnieniowego, lekcje spieniania mleka wraz z fantazyjną dekoracją, a potem już tylko przepisy na kawy podawane na gorąco i zimno.
Niby jest wszystko co trzeba, a jednocześnie pozycja baristy jest uboga i ogranicza się głównie do prezentacji przepisów samych kaw. Po desery i inne przysmaki trzeba sięgnąć już do innej książki. Dlatego odsyłam do zapoznania się z "wszystkomającą" z tego zakresu pozycją "Kawa w filiżance,ciastach i deserach".
Niemniej jednak Szymon Jackowski podaje skomasowaną wiedzę dla każdego miłośnika kawy, który chciałby napić się dla odmiany czegoś innego niż tylko tradycyjnej małej czarnej.

Ta zgrabna książeczka zawiera krótką historię kawy, przybliżenie gatunków oraz sposoby parzenia i instrukcję obsługi ekspresu ciśnieniowego, lekcje spieniania mleka wraz z fantazyjną dekoracją, a potem już tylko przepisy na kawy podawane na gorąco i zimno.
Niby jest wszystko co trzeba, a jednocześnie pozycja baristy jest uboga i ogranicza się głównie do prezentacji...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    7
  • Chcę przeczytać
    6
  • Posiadam
    4
  • Kawa
    1
  • Wypożyczone
    1
  • Poradniki
    1
  • Teraz czytam
    1
  • Styl życia/Poradniki
    1
  • 2018
    1
  • Smaki & Zapachy
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kawa. Sekrety parzenia


Podobne książki

Przeczytaj także