Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kulinaria francuskie

Wydawnictwo: Konemann
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
ISBN
9783829060479
liczba stron
468
język
polski

Francja od dawna jest wyrocznią w sprawach kultury kulinarnej. Żaden innych kraj na świecie nie dysponuje podobnie niezmierzonym bogactwem specjałów, żaden nie ma choćby porównywalnej sieci znakomitych restauracji, w których tysiące kucharzy pielęgnuje tradycję wielkiej sztuki przyrządzania potraw i z godną podziwu inwencją przygotowuje nowe przysmaki. Poznajmy je bliżej...

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (3)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 323
Fairy | 2014-11-16
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 9043
książek: 474
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd