W jednym garnku

Tłumaczenie: Irena Stąpor
Seria: „Le Cordon Bleu” Kuchnia domowa
Wydawnictwo: Konemann
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Casseroles
data wydania
ISBN
3829042736
liczba stron
64
słowa kluczowe
kuchnia, przepisy, Cordon Bleu
język
polski
dodała
Agnieczka

Dania z jednego garnka smakują wszystkim, a estetycznie podane sprawiają przyjemność gościom i gospodyni. Wiele regionów świata ma swoje własne tradycje kulinarne w tej dziedzinie. Prezentowany zbiór przepisów zawiera m.in. smakowite danie z Lancashire, hiszpańską paellę, francuskie cassoulet z przyrumienionymi ziemniakami i wywodzące się z San Francisco cioppino z owocami morza.

 

źródło opisu: Könemann, 2000

źródło okładki: zdjęcie autorskie

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (0)
 Pokaż tylko oceny z treścią
Brak opinii. Napisz pierwszą opinię!
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd