Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Domowe wędzenie żywności

Książka jest przypisana do serii/cyklu "Domowy wyrób". Edytuj książkę, aby zweryfikować serię/cykl.
Wydawnictwo: RM
8 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788377730775
liczba stron
256
język
polski
dodała
joly_fh

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki...

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.

Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

 

źródło opisu: Wydawnictwo RM, 2013

źródło okładki: http://www.rm.com.pl/product-pol-516-Domowe-wedzenie-zywnosci.html

pokaż więcej

Brak materiałów.
książek: 52
Grzegorz Utnik | 2016-01-13
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 13 stycznia 2016

Książka bardzo fajna dla kogoś kto chce się zająć wędzeniem na własną rękę.
Jest wszystko pięknie opisane czyli są rzeczowe przepisy na wędzenie, na przygotowanie do wędzenia oraz wiele stron jest także poświęconych samej budowie domowej wędzarni. Jeśli was interesuje takie coś to szczerze polecam.
Na minus (jak dla mnie) - brak zdjęć, obrazków. Książka jest po prostu wypchana rzeczową treścią

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Nothing More

A już myślałam, ze to "After" było nudne i rozciągnięte. Niestety historia Landona jest jeszcze lepszym usypiaczem. O ile w After czasami co...

zgłoś błąd zgłoś błąd