Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Sosy i dipy. Leksykon Daumonta

Wydawnictwo: Firma Księgarska Olesiejuk
8 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788374234993
liczba stron
298
język
polski

Sosy podstawowe i klasyczne oraz przepisy. Liczne przepisy na urozmaicenie potraw mięsnych, rybnych, warzywnych i deserów. Egzotyczne sosy, dipy, marmolady owocowe do mięs i ostre mieszanki warzywne. Jaki sos pasuje do danej potrawy, jak uratować danie, indeks kuchenny.

 

źródło okładki: https://www.google.pl/search?q=Sosy+i+dipy.+Leksyk...»

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (5)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 6431
Witold Lisek | 2013-11-12
Na półkach: Przeczytane, Kulinaria
książek: 464
FOCZKA | 2015-11-10
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 368
Becky | 2015-10-04
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 365
Nezumiko | 2015-04-02
Na półkach: Chcę przeczytać
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd