Ugryźć świat

Okładka książki Ugryźć świat
praca zbiorowa Wydawnictwo: National Geographic literatura podróżnicza
624 str. 10 godz. 24 min.
Kategoria:
literatura podróżnicza
Wydawnictwo:
National Geographic
Data wydania:
2008-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2008-01-01
Liczba stron:
624
Czas czytania
10 godz. 24 min.
Język:
polski
ISBN:
9788375960037
Tagi:
Kuchnie świata podróże kulinarne
Średnia ocen

                7,3 7,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,3 / 10
4 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
102
95

Na półkach: ,

Po prostu pyszna lektura!
Zapewniam, źe można się rozsmakować na każdej z 620 stron.

Pięknie wydanie Natinal Geographic: zdjęcie osoby kulinarnie ważnej z krótkim biogramem, aromatyczne wspomnienia, piękne zdjęcia i smakowity przepis z różnych zakątków świata ze składnikami do zdobycia u nas.

------------------------
Masło po etiopsku
-----------------
2 kostki masła
główka czosnku
cebula
szczypta pieprzu
pół łyżeczki imbiru
pół łyżeczki tymianku
szczypta: kardamonu, kozieradki, gałki muszkatołowej i kolendry

Masło sklarować na małym ogniu (aż zniknie zbierająca się na wierzchu piana). Dodać drobno posiekane składniki i przyprawy. Zlać do ciemnego szklanego pojemnika i przechowywć w lodówce.

Polecam, jako prezent z gwarancją radości :-)

Po prostu pyszna lektura!
Zapewniam, źe można się rozsmakować na każdej z 620 stron.

Pięknie wydanie Natinal Geographic: zdjęcie osoby kulinarnie ważnej z krótkim biogramem, aromatyczne wspomnienia, piękne zdjęcia i smakowity przepis z różnych zakątków świata ze składnikami do zdobycia u nas.

------------------------
Masło po etiopsku
-----------------
2 kostki...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    16
  • Posiadam
    11
  • Przeczytane
    10
  • Reportaż
    1
  • Ulubione
    1
  • Podróżnicze
    1
  • Kucharskie
    1
  • Dookoła świata
    1
  • Kulinarne
    1
  • Chcę w prezencie
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Ugryźć świat


Podobne książki

Przeczytaj także