Przetwory. Słodkie i pikantne przysmaki z domowej spiżarni

Tłumaczenie: Urszula Szymaderska
Wydawnictwo: Muza
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Einmachen
data wydania
ISBN
83-7079-786-5
liczba stron
128
słowa kluczowe
kulinaria, przetwory
język
polski

Dżemy, keczup, pesto, a nawet egzotyczne sosy czy ocet ziołowy można kupić w sklepie, ale czasem warto je przyrządzić samodzielnie bez konserwantów, za to dokładnie według własnych upodobań.

 

Brak materiałów.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (2)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 24
margarita | 2011-02-10
Na półkach: Chcę przeczytać
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd