Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kuchnia stara jak świat

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka, Prószyński i S-ka
3 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788373375154
liczba stron
183
język
polski

Autorka przytacza receptury Apicjusza ze słynnego dzieła O sztuce kulinarnej i jednocześnie zamieszcza odpowiadającą im współczesną wersję przepisu. Książkę uzupełnia słowniczek terminów, nazw produktów i przypraw stosowanych w kuchni od czasów starożytnych do dziś.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (7)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 105
Joe | 2013-08-21
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 2011 rok
książek: 26
Alter-natywna | 2016-10-10
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1417
katjak1 | 2016-05-17
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1940
Kasia Jamroży | 2014-08-12
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1651
Magda | 2013-12-27
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 5234
książek: 79
Agnieszka | 2012-11-27
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd