Ozdabianie potraw

Wydawnictwo: Delta W-Z
6,15 (13 ocen i 2 opinie) Zobacz oceny
10
0
9
1
8
0
7
5
6
3
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Garnieren und verzieren
ISBN
9788371753268
liczba stron
160
język
polski

Ponad 300 propozycji wyrafinowanych ozdób z owoców i warzyw, jaj, masła i ciasta. Ozdabianie zimnych półmisków, koreczków i tortów. Przygotowanie potraw objaśnione krok po kroku, zarówno w tekście jak i na zdjęciach. Każda dekoracja została przedstawiona na kolorowym zdjęciu.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
pokaż wszystkie
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (2)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 1323
Anezka | 2016-09-17
Przeczytana: 17 września 2016

Książka opisuje jak dekorować potrawy, ale nie tylko słone. Desery tj. torty czyli kremy, czekolada i marcepan. Pojawiają się nawet instrukcje składania serwetek, szkoda że tylko 2 wzory. Minusem jest to że specjalny sprzęt do carvingu nie jest nazwany, tylko obrazki i opis typu "osty nóż".

Dla ciekawych jest to 659 publikacja Klubu dla Ciebie.

książek: 808
Zaczytana | 2013-05-31
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Ozdabianie potraw krok po kroku.Wiele propozycji jak prosto,ale w bardzo pomysłowy,wymyślny i oryginalny sposób udekorować nasze stoły.

Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd