Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Mikrobiologia żywności

Wydawnictwo: WSiP
8,25 (4 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
1
9
0
8
2
7
1
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8302043346
liczba stron
163
słowa kluczowe
mikrobiologia
język
polski
dodała
Marzenka2012

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (8)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 268
Paulo Silêncio | 2017-03-02
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 285
painkillerin | 2016-08-17
Na półkach: Przeczytane
książek: 100
basia216 | 2013-02-09
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 194
DamaKameliowa | 2012-08-17
Na półkach: Przeczytane, Moje hobby
książek: 1
Joanna | 2017-07-11
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 641
Amalena | 2015-04-08
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 0
| 2013-03-09
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 133
Marzenka2012 | 2012-08-01
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd