Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Chinese Foods

Tłumaczenie: William W.Wang
Książka jest przypisana do serii/cyklu "Cultural China Series". Edytuj książkę, aby zweryfikować serię/cykl.
Wydawnictwo: China Intercontinental Press
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
中国饮食
data wydania
ISBN
7-5085-0613-8
liczba stron
152
język
angielski
dodał
zhenzhu

When it comes to food, the Chinese have a common saying, "The masses regard food as their heaven," which means that food is peoplesprimal want. lt should clearly justify the importance that "eating" holds in Chinese peopleslives. Eating is not just meant to fill the stomach; having food at onesdisposal, being able to consume a good amount of food, and knowing what and how to eat are all viewed...

When it comes to food, the Chinese have a common saying, "The masses regard food as their heaven," which means that food is peoplesprimal want. lt should clearly justify the importance that "eating" holds in Chinese peopleslives. Eating is not just meant to fill the stomach; having food at onesdisposal, being able to consume a good amount of food, and knowing what and how to eat are all viewed as a good "fortune." Those who promote food culture often use the words of Chinese philosopher Confucius, "diet and love-making, all primal needs of every human being," finding an aspiring and positive thought basis for such an epicurean lifestyle. Theresprobably not another place in this world that has as great a variety of delicious fare as China. The Chinese, who see eating as a fortune and life as an art, not only created various kinds of regional food styles in its own vast lands, but have also spread Chinese food culture to far across the seas. Today, in this world where even the farthest corners can seem as dose as onesback yard, Chinese food can be enjoyed in Bach and every metropolitan throughout the world.

 

źródło opisu: http://www.chinabooks.ch/catalog/product_info.php?...(?)

źródło okładki: http://www.chinabooks.ch/catalog/product_info.php?...»

pokaż więcej

Brak materiałów.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (2)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 1469
shuch | 2013-08-18
książek: 792
zhenzhu | 2012-05-14
Na półkach: Przeczytane, Chiny, Posiadam
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd