W oczekiwaniu na dziecko

Autor: Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway

więcej informacji
tytuł oryginału: What To Expect When You're Expecting
wydawnictwo: Rebis
data wydania: 2010 (data przybliżona)
ISBN: 8373014284
liczba stron: 584
kategoria: poradniki
język: polski
typ: papier
średnia ocena 4,38 (oceniło 8 czytelników)

Nowe poszerzone, uzupełnione i uaktualnione wydanie. Najlepiej sprzedająca się książka w Ameryce, jeden z największych bestsellerów w Polsce. Wyczerpujące źródło informacji na temat: wyboru lekarza, w... Nowe poszerzone, uzupełnione i uaktualnione wydanie. Najlepiej sprzedająca się książka w Ameryce, jeden z największych bestsellerów w Polsce. Wyczerpujące źródło informacji na temat: wyboru lekarza, wywiadu ginekologicznego, diagnostyki prenatalnej, przebiegu porodu, ciąży wysokiego ryzyka, ponownej ciąży, ciąży bliźniaczej, cesarskiego cięcia, diety ciążowej, karmienia piersią, współżycia płciowego w czasie ciąży. pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Moja ocena:

Opinie znajomych

Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się

Dyskusje o książce

Opinie czytelników

(23)
Przeczytana: 30 maja, 2010

Bardzo dobrze napisany fachowy poradnik dla przyszłych rodziców. Miesiąc po miesiącu w bardzo przejrzysty sposób przedstawia, co się dzieje z ciałem kobiety, jak rozwija się dziecko, na co trzeba zwrócić uwagę, a czego absolutnie nie należy się bać. Odpowiada na bardzo wiele pytań, które stawiają sobie ciężarne, także tych z zakresu trudnych. Końcówka książki mówi o porodzie i okresie połogu. Jest też rozdział skierowany dla przyszłych ojców.
Szczerze polecam! Moim zdaniem jest to najbardziej rzetelny poradnik dla ciężarnych na polskim rynku.

Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 1995 rok

Bardzo rzetelny poradnik. Towarzyszył mi przez całą ciążę i odpowiedział na wiele pytań. Polecam każdej przyszłej mamie.

Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 2005 rok

Ciekawa, dużo informacji dla przyszłych rodziców.