W oczekiwaniu na dziecko
Nowe poszerzone, uzupełnione i uaktualnione wydanie. Najlepiej sprzedająca się książka w Ameryce, jeden z największych bestsellerów w Polsce. Wyczerpujące źródło informacji na temat: wyboru lekarza, w... Nowe poszerzone, uzupełnione i uaktualnione wydanie. Najlepiej sprzedająca się książka w Ameryce, jeden z największych bestsellerów w Polsce. Wyczerpujące źródło informacji na temat: wyboru lekarza, wywiadu ginekologicznego, diagnostyki prenatalnej, przebiegu porodu, ciąży wysokiego ryzyka, ponownej ciąży, ciąży bliźniaczej, cesarskiego cięcia, diety ciążowej, karmienia piersią, współżycia płciowego w czasie ciąży. pokaż więcej.
Moja Biblioteczka
Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Opinie czytelników
(23)
Bardzo dobrze napisany fachowy poradnik dla przyszłych rodziców. Miesiąc po miesiącu w bardzo przejrzysty sposób przedstawia, co się dzieje z ciałem kobiety, jak rozwija się dziecko, na co trzeba zwrócić uwagę, a czego absolutnie nie należy się bać. Odpowiada na bardzo wiele pytań, które stawiają sobie ciężarne, także tych z zakresu trudnych. Końcówka książki mówi o porodzie i okresie połogu. Jest też rozdział skierowany dla przyszłych ojców.
Szczerze polecam! Moim zdaniem jest to najbardziej rzetelny poradnik dla ciężarnych na polskim rynku.
Bardzo rzetelny poradnik. Towarzyszył mi przez całą ciążę i odpowiedział na wiele pytań. Polecam każdej przyszłej mamie.
Gdzie kupić?
ceneo.pl