Blogowi Recenzenci
Grupa dla wszystkich czytelników prowadzących blogi z recenzjami książek.
537 czytelników
28 dyskusji
2758 wypowiedziPokaż ostatnią
Nowe recenzje i posty
liczba postów na stronie: 
książek: 675
Fey
09-09-2018 12:29
Przyszłam z nową recenzją! Tym razem zajęłam się literaturą dziecięcą i taki jest efekt mojego spotkania z Wojna z dziadkiem Wojna z dziadkiem
https://urzadksiazki.blogspot.com/2018/09/wojna-z-dziadkiem-robert-kimmel-smith.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 675
Fey
14-09-2018 21:23
Nowa recenzja już na blogu: https://urzadksiazki.blogspot.com/2018/09/bajecznie-bogaci-azjaci-kevin-kwan.html
Bajecznie bogaci Azjaci Bajecznie bogaci Azjaci
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 338
glodnawyobraznia
15-09-2018 15:18
Douglas Adams prezentuje jedyne w swoim rodzaju absurdalne poczucie humoru, a w połączeniu z science-fiction sprawdza się ono znakomicie. A dlaczego warto zrelaksować się przy lekturze czwartego i piątego tomu cyklu "Autostopem przez Galaktykę", zatytułowanymi "Cześć i dzięki za ryby. W zasadzie niegroźna"Cześć, i dzięki za ryby. W zasadzie niegroźna, przekonajcie się w niniejszej recenzji: http://glodnawyobraznia.blogspot.com/2018/09/tysiac-i-jedno-zastosowanie-recznika.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 5369
Ytr0001
16-09-2018 10:06
Dom i  jego głowa Dom i jego głowa
Zapraszam na recenzję książki nietuzinkowej, pełnej rewelacyjnych postaci i dialogów, a także pokazującej pewne prawdy o życiu rodzinnym bardzo wielu osób.

https://trans-ksiazkowy.blogspot.com/2018/09/dom-i-jego-gowa-czyli-ivy-compton.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 42
Internetowa_cela
17-09-2018 00:36
Szukając Inki. Życie i śmierć Danki Siedzikówny - (...) Jak kształtowała się świadomość młodej sanitariuszki, która walcząc z jednym wrogiem miała już pewność, że walczyć też będzie z drugim? Choć jej jedyną bronią była jej apteczka - lista leków, które miała kupić dla oddziału była jedynym dowodem rzeczowym w jej sprawie. Świstek papieru miał moc odebrania bardzo młodego życia, choć nie on sam oczywiście.

https://internetowacela.blogspot.com/2018/09/luiza-uniewska-szukajac-inki.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 42
Internetowa_cela
17-09-2018 00:37
Lato na Majorce - Emma Straub podarowała nam powieść, której konstrukcja rozpisana na czternaście dni w wyjątkowy sposób doprowadza do eskalacji napięć. Bagaż problemów zabranych w podróż zaczyna ciążyć, Jim nie był przykładnym mężem, stało się coś złego, z czym musi sobie poradzić.

https://internetowacela.blogspot.com/2018/09/emma-straub-lato-na-majorce.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 42
Internetowa_cela
17-09-2018 00:38
Kukuczka. Opowieść o najsłynniejszym polskim himalaiście - Kiedy wszystko, co było do zdobycia zostało już zdobyte, kiedy pomimo faktu, że choć drugi to jednak pierwszy, bo tylko w niespełna osiem lat, a nie szesnaście. Do tego wiele nowych tras, których nikt wcześniej nie przetarł. Kiedy Korona Himalajów stała się faktem nadal pozostawało coś, co Kukuczce spędzało sen z powiek. Porachunki z pewną górą.

https://internetowacela.blogspot.com/2018/09/dariusz-kortko-marcin-pietraszewski.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 42
Internetowa_cela
17-09-2018 00:40
Kolorowe szkiełka - Pory roku się zmieniają, panowie przychodzą i niestety dosyć szybko odchodzą, jednak pasmo niepowodzeń w którymś momencie przynosi pozytywną odmianę. Powieść, która potrafi uwieść również dorosłego mężczyznę, historia, której trudno się oprzeć, opowieść, która zadziwia od pierwszej, aż do ostatniej strony.

https://internetowacela.blogspot.com/2018/09/mirosawa-kareta-kolorowe-szkieka.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 675
Fey
17-09-2018 19:54
Puk puk, to znowu ja i nowa recenzja: Kąpielisko Kąpielisko
https://urzadksiazki.blogspot.com/2018/09/kapielisko-libby-page.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 675
Fey
21-09-2018 18:14
Tym razem na blogu Toń Toń
https://urzadksiazki.blogspot.com/2018/09/ton-marta-kisiel.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
Aby napisać wypowiedź musisz być zalogowany. Logowanie
zgłoś błąd zgłoś błąd